Sad story

Am gasit poza cu povestea asta inainte sa imi pierd tatal… si m-a impresionat la fel de mult ca si acum dupa pierderea lui.

17 Comments

 • boghi

  mi-am adus aminte de dulapul din fosta mea camera. l-am ciocanit o zi intreaga, mama injurandu-i pe vecinii de sus ca bocane incontinuu. S-a bucurat tare mult cand a vazut ca, de fapt, are un fiu creativ.

 • My Rain in November

  Am auzit si eu demult o tragedie adevarata printre cunoscutii familiei mele: un tata isi spala masina in curte si copilasul lui de cativa ani se juca in preajma. Cand a terminat cu spalatul, tatal a pornit-o ca sa ajunga la garaj insa copilasul se ascunse sub masina ca sa se joace si astfel propriul tata si-a calcat copilul.

  Doamne fereste, atata pot sa zic!

 • Alex`andra

  m-am întristat brusc la gândul că eu niciodată nu voi avea ocazia să fac la fel ca şi copilu’ din poveste, tata fiind mort de 15 ani, dar când am citit comentariul lui My Rain in November de mai sus , m-am blocat de-a dreptul.

 • Tomata

  @ mara –> Da, ar trebui… ca de multe ori parintii isi cearta copiii pentru cele mai neinsemnate lucruri, sau chiar daca ii cearta (ca uneori e absolut necesar) o fac intr-un mod prea dur si exagereaza… cred ca faptele trebuie cantarite cu mai multa atentie si aplicata pedeapsa corecta.

  @ boghi –> 🙂 Asta e o intamplare fericita.

  @ Pisica Roz –> 🙁 Si durerea e si mai mare.

  @ Antonia –> lol? Ce-o fi de ras?

  @ Malina –> Am si Sad Story 1, poate intr-o alta zi, e ceva cu indragostiti cred. 🙁

  @ My rain in november –> Vaaai si eu am citit de un asa caz cu muuuulti multi ani in urma. Foarte trist.

  @ Alex’andra –> 🙁 Si tatal tau? Oooof. 🙁

  @ serban –> Ba nu-i dragut deloc. E trist.

 • Madddz

  De multe ori ne grăbim şi rănim pe cineva drag înainte să ne dăm seama că ne-a vrut doar binele. 🙁
  Cel mai trist e când nu mai poţi spune că-ţi pare rău, că nu mai ai cui, sau că lucrurile nu se mai pot repara. Aia doare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge