Nu vreau sa fiu fecioară !!!

De cand am aflat de la Cartitzoi ca Soarele isi face de cap, nu mai am liniste. Ma framant intr-una si ma macina o suparare ce acum a explodat. Cum dom’le se poate asa ceva? Adica atatia ani de astrologie, atatea studii dedicate pentru a contura un profil pefect, atata mandrie ca apartin singurului obiect din zodiac pentru a ma trezi acum ca nu mai sunt Balanta ci FECIOARĂ?!?!?!? Aaaaahhhh! Nu! Asta nu accept nici batuta. Sa stea Soarele ala si de-a curmezisul, eu nu accept caracteristicile altei zodii. N-am eu nici o treaba cu Fecioarele, adica ne intelegem destul de bine, da’ eu Balanta m-am nascut, Balanta ma ingrop.

Deci fiti atenti aici, si dup-aia judecati voi daca ati putea renunţa la asa ceva, ca eu sigur nu:

Nativul Balanta este sarmant, sociabil, bun diplomat; accepta compromisurile si poate fi indecis. Are nevoie de ceilalti pentru a se desfasura. Caracterul lui iubitor si armonios este controlat de ratiune. Este inimos, diplomat înnascut si stapâneste arta de a se purta cu ceilalti. Mentinerea echilibrului, ideea de “a trai si a-i lasa si pe ceilalti sa traiasca” sunt necesitati vitale. Este adaptabil, are bun gust si talent artistic. Iubeste culorile, tablourile, muzica si dansul si iese în evidenta datorita infatisarii placute. Rafinamentul erotic al nativului Balanta poate duce la viciu.(1) Balanta simbolizeaza masura, armonia si instabilitatea, echilibrul, justetea. Nativul este gentil, amabil, sociabil si are un talent innascut in a modera unele situatii conflictuale. Deviza sa este „timpul rezolva orice problema” si de aceea aluneca adesea peste cele neplacute, amanandu-le rezolvarea pentru mai tarziu, ori chiar pentru ultimul moment – in caz ca acestea nu au evoluat spre mai bine. (2)

Apoi:

Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Este facuta sa atraga aprecieri, complimente, declaratii, priviri, barbati, dragoste si, atunci când ea este mai terestra, chiar si bani. Îi plac relatiile la nebunie – viata ei nici nu ar avea sens în afara oamenilor – si, în anumite cazuri, mai ales casatoriile. Se casatoreste foarte usor, nu neaparat ca sa aiba un sot, cât ca sa aiba o “pereche”. Reprezentantele acestei zodii sunt in general cele mai frumoase doamne posibile iar barbatii cei mai interesanti din toata zodia. In general, au un dezvoltat simt al echilibrului si poseda un caracter care ii face arbitrii propriului destin.(3)

Sau:

Din cauza predispozitiile artistice, îi este greu sã accepte realitatea care nu i se prezintã prea roz. Va avea de suferit din cauza instabilitãtii sale, îndeosebi pe plan sentimental si financiar. Desi posedã o inteligentã nativã va fi acuzat ca fiind nestatornic. Schimbã frecvent partenerii si locurile de muncã, lãsând impresia cã nu se poate pune bazã pe ea. Instabilitatea emotionalã a Balantei o împiedicã sã realizeze cã a venit momentul sã ia o anume decizie si cã ar trebui sã o punã în aplicare si din aceastã cauzã va avea de suferit. (4)

Si cate si mai cate, ca acus nu ma mai suport. Unde mai pui ca ma domina Venus?
Acuma ca m-am usurat, decideti voi, nu sunt o fiinta care merita sa fie in zodia Balantei? ;;)