A 10-a in doua acte

S-a petrecut si a zecea intalnire a bloggerilor, cea in 2 acte, si multe sunt de spus.

Prima parte – Funky

Mi-a placut mai mult decat a doua locatie, am socializat mai mult, am cunoscut bloggeri noi, am vorbit mai mult si ne-am vazut mai mult. Funky e un local misto, cu spatiu destul de mare, fara pereti despartitori sau mese asezate ciudat. Am avut loc sa stam in forma de dreptunghi, sa ne vedem la fata si sa ne mutam intre noi, astfel incat sa vorbim cu cat mai multi participanti, nu numai cu vecinul de masa. Ar fi un loc super bun pentru Schimb de carti. Ama, ce parere ai?

Ziceam de socializare. Cu Dojo am schimbat primele impresii despre animalute, Dubrovnik, radio si bloguri. Apoi cu Bloo(n)die, despre noul look al blogului ei, cu Ovi despre Morav, cu Oana despre Free Hugs (pe care le-a impartit si la intalnire), Crinutza m-a intretinut cu niste bancuri si mi-a adus la cunostina ca e sora mai mare , nu mai mica a Dorei, asa cum credeam eu. Cu Dora n-am apucat sa schimb mai multe cuvinte decat saluturile. 🙁 L-am cunoscut pe noul blogger NEOX, comentator prim al posturilor mele, pe Petre, si el nou printre noi. Am cunoscut a doua geamana, pe Flavia, imi pare rau ca Andreea n-a ajuns, dar a promis ca vine la schimb de carti. Radu la fel de vesel ca de obicei duce alta viata de cand se deplaseaza pe doua roti, Cristi Cocaine era aseara Canon-less (cum de e posibil???), DeCe si-a primit in sfarsit cartea inapoi, de cand n-a mai dat pe la schimb de carti, mi s-a facut mila de Ama, si am luat cartea sa i-o aduc posesorului. Richie e vedeta, de cand cu aparitia pe TION, cu Cami am vreo 2 poze, mult prea de aproape, langa Adi nu prea m-am nimerit, asa ca n-am prea vorbit. 🙁 A venit si un fost blogger, Silviu Vert cu un prieten blogless. Nuzzu a fost in forma de zile mari, la fel ca la karaoke, i-a cantat Adelinei cat l-au tinut plamanii. Am aflat de la Ioana ca fumatul in mall a fost interzis, ca sanepidul si nu mai stiu cine au impartit multe amenzi saptamana trecuta, deci petitia aia chiar a schimbat ceva. Mi se pare ca la inceput era printre noi si Marius, care a disparut sau cel putin nu l-am vazut eu in Bunker. Roxi a venit ceva mai tarziu, ne-am imbratisat pe principiul Free Hugs, n-am discutat prea multe ca la scurt timp dupa venirea ei am plecat in locatia nr.2. Tot printre ultimii sositi se numara si Andrea, care incepand de aseara va functiona sub titulatura de „Pisi”. =))  Nu stiu de ce. Am platit si ne-am carat la retro party. Cica.

Partea a doua – Bunker

Retro party, my ass. Era ceva alternative night cu muzica nedansabila. Cel putin nedansabila pentru mine. Era ok, insa de ascultat cand mergi cu masina, sau cand n-ai chef sa te gandesti la nimic. Atunci as asculta eu muzica aia. Pentru mine partea a doua nu a fost la fel de placuta ca si a doua. Adica ne-am amuzat cu peruca lui Bloo(n)die, toti baietii aratau divin de pitiponcesc cu ea pe cap, am incercat sa dansam, care cum putea, insa pentru ochii si gatul meu prea muuuuuult fum. Atat de mult ca nu puteam sa imi tin ochii deschisi. Nu pot sa suport atata fum, chiar daca sunt fumatoare ocazionala, ce se intampla in D’arc si Bunker, si alte cluburi de pe la noi, e insuportabil pentru mine. Deci seara, desi mi-a parut rau ca muzica nu e ce asteptam eu, mi-a fost curmata de fum.

Intre timp, noroc cu Alina, la fel de infometata ca mine, ne-am dus cu tot cu Iubi sa halim ceva cu E-uri ca era bai daca nu. In Bunker, printre intarziati s-au numarat Iubi, Bloo (dotata cu un sceptru diavolesc), sora lui Dan si se poate sa mai fi fost, dar memoria imi joaca deja feste.

N-am zis de Tudor, cat de senzual e cu parul lung, carliontat si blond, n-am zis cat de fain danseaza Adelina si cat de bine ii sta blonda, n-am zis ca Rob mi-a explicat ca lucreaza in Mall, langa Leonardo (pentru fete) si langa inmatriculari (pentru baieti), n-am zis ca la un moment dat eram 4 de la Auximus, nu v-am povestit de costumatiile unora care au savurat Halloweenul, n-am amintit de pusi-ul pe care mi l-a dat Bloo, nici pe cei de la NEOX, Dan sau Nuzzu (de ziua mea), nici pe cel de la Andrea, si nu mai stiu ce nu v-am mai spus. Astea e asa grosso modo. 🙂 You had to be there ca sa stiti cum a fost de fapt. Mai multe, din poze.

Ne-am strans multi iarasi si la un numar asa mare, chiar n-ajungi sa palavragesti cu toata lumea. Eu am plecat la 1 jumate, unii au stat mai mult. Citim la ei ce a urmat. 🙂 Daca am ratat pe cineva, un comment va rog, si se rezolva.

PS. Ce ziceti, imi sta bine blonda? ;))

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge