Din suflet de femeie

Ciupercutza militeaza pentru blogosfera feminina. Deja ne-am dat seama ca un blog scris de o femeie e total diferit de unul scris de un barbat. Motive da si ea, as putea sa dau si eu, insa ar semana izbitor cu ale ei, deci nu mai repet si oricum ale ei sunt tare simpatice. Eu consider ca e loc pentru toata lumea in blogosfera (si pe Terra de altfel), desi multi se poarta de parca n-ar fi asa.

Femeile au fost de-a lungul timpului desconsiderate, batjocorite, chinuite si facute in toate felurile. Doamne ajuta ca nu mai e chiar asa. Desi se mai simt reminiscente de comportament discriminator, diferentele s-au redus considerabil. Cel putin in lumea civilizata. DAR!!! Sa nu intram in studii si analize de feminism, ca nu asta e scopul.

Scopul e sa promovam scriitura feminina in blogosfera. Sa facem reclama celor pe care le citim, celor de care au auzit sau celor care ne plac. Conditia unica: sa fie apartinatoare ale sexului frumos.
In afara de fetele din blogrollul meu, pe care intotdeauna le recomand cu caldura, supun atentiei voastre alte fete care ingrijesc niste spatii virtuale absolut adorabile.

Irene, sau mintea de ceai – scrie dragalas, e citita si apreciata, o „rasfoiesc” si eu din cand in cand pentru ca e altceva. Binevenit, de altfel.
Terorista – cred ca e cea mai cititoare persoana de care am auzit eu vreodata. O viteza uimitoare de lecturare si niste recenzii de carti asa cum trebuie. Tot respectul.
Anaayana – o bloggerita pe care ar trebui sa o citesc mai des. Din cate am vazut eu pana acum, blogurile noastre au multe puncte comune, deci musai sa o „reclamez”.
Kidha – pacat ca scrie rar. Insa scrie mult, lung si pitoresc. Un limbaj pe care mi-as dori sa il am si eu, un vocabular colorat care fac subiectele interesante.

Nu mai am timp sa scriu, asa ca, cu scuzele de rigoare va indemn sa le cititi si pe Ambasadoarea, Gloria, Mara, Laura, Dianora, Sunkissed, Andra, si muuulte altele.

Puteti sa recomandati si voi, astfel voi mai descoperi si eu ceva nou. Comentariile vor intra la moderare din cauza linkurilor, dar le aprob eu cand ma reintalnesc cu blogul.