Imi caut coleg

Daca tot folosesc blogul la a face diverse lucruri publice, de ce nu il exploatez pentru a-mi gasi un coleg.. :PLa noi la firma e nevoie mare de un web designer. Nu ma pun sa fac descrierea jobului, ca sunt sigura ca voi stiti mai bine ca mine ce presupune. Insa, o sa va fac prezentarea echipei si a atmosferei, ca poate va conving. In primul rand, suntem 8 fete si 3 baieti (the boss included). ;)) Deci ar cam fi indicat ca web designerul sa fie un tip. Nu s-ar supara nimeni. :DInsa si daca e fata, n-are nimic. Productia conteaza.

La noi la firma e trai si viata. O data pe luna facem iesiri cu clasa in vreun club la zbantuiala sau undeva la masa; o data pe an, un team-building sanatos. Avem microunde si frigider, pentru a ne aduce mancarea de acasa, sa nu mai platim meniul inmultit cu apa si faina de la tanti Roji. Avem cafea si cofetta la discretie, ceaiuri, capuccino, medicamente, servetele… ca acasa. Ne lipseste un pat si n-am mai pleca de acolo. :))

In plus, avem un sef intelegator, nu ne face prea mari probleme, deci ce ti-ai putea dori mai mult? Proiectele sunt faine de tot, daca mai nimeresti si unul mai deocheat, distractia e asigurata.

Ah, si web designerul dorit e musai sa locuiasca in Timisoara, biroul e in cladirea cu CEC-ul de pe Torontalului, cladire misto, si poti sa ii aburesti pe toti ca lucri la banca. :))) Babele de la sat de la mine toate cred asta. Mall-ul e aproape, deci daca esti shoppoholic, nici ca poti nimeri mai bine.

Na, care vrea??? :D