7 dintr-o lovitura

Stau eu si imi storc creierii (asa cum fac eu cateodata seara, cand muza mea se plimba aiurea) si nu reusesc sa gasesc un subiect interesant pentru postul urmator, cand ce vad in mail? Un comentariu al lui Catalin care ma invita (in mod netraditional) sa fac o leapsa. Mie parca asa imi apare. Marturisesc ca daca nu era una serioasa n-o faceam. 😛 Dumnealui zice ca vrea sa stie care sunt cele 7 lucruri cu care ma lupt eu in Romania mea de zi cu zi. La Nicole am vazut ca ea a pus si 7 lucruri bune, care ii plac. Deocamdata, daca asa zice Catalin, ma rezum la alea rele. Daca e musai sa fac si cu bune, sa imi ziceti. 🙂
  1. Violenta impotriva animalelor – pentru mine e cea mai arzatoare problema in momentul de fata, nici nu pot sa ma gandesc la altceva mai dureros acuma.
  2. Soferii de troleibuz si autobuz care nu mai deschid usile imediat dupa ce au plecat din statie, desi vad un om grabit alergand si implorand sa ii astepte.
  3. Drumurile nationale cu o singura banda pe fiecare sens de circulatie, desi e loc destul pentru inca una si de o parte si de alta (dar de ce sa mai evitam niste accidente si sa mai salvam niste vieti, cand putem sa lasam pomii aia de ornament sa se infiga vitezomanii in ei?).
  4. Noua lege tampitaa ministrului invatamantului in care afirma ca daca iti pierzi diploma de licenta mai tre’ sa faci facultatea inca o data. 😮
  5. Spitalele extraordinar de mizerabile si lipsite de echipament adecvat si medicamente necesare (n-au nici macar seringi, trebuie sa vina pacientul cu seringa si “fluturasul” de acasa).
  6. Lipsa de chef a unor vanzatori sau functionari publici carora li se pare o crima sa iti zambeasca si un act repugnabil sa iti vorbeasca frumos.
  7. Admiterea la facultate pe baza de dosare – mi se pare cea mai mare imbecilitate sa intri la facultate fara un examen. Orice prost e bun de student atata timp cat plateste.
In afara de nr.1, ordinea este aleatorie. Ma deranjeaza toate in egala masura si nu pot sa zic ca una mai tare ca alta. Toate imi strivesc nervii sub papucii lor la fel de tare.
Deci, daca e leapsa, sa se duca si la Lyna, la Carina si la Sky-Hunter.