Yuppy

M-am intrebat intotdeauna cum e sa fii pe o scena in fata multor oameni si sa iti ridici un premiu pe care l-ai castigat prin propriile puteri. Din pacate inca n-am aflat pentru ca n-am fost la petrecerea data de bloggeri.ro. As fi avut ocazia sa ma simt stangace, emotiva pana la lacrimi, bucuroasa si fericita (ca tot am vorbit de fericire). Dar nu m-am simtit chiar asa pentru ca aripile mi-au fost taiate de faptul ca n-am fost printre ei. Pacat, poate alta data.
Ati aflat toti deja ca sunt printre castigatori, ca sunt ocupanta locului 4. Locul asta ma bucura, desi nu e chiar pe podium. Va explic de ce: nu eram de nasul locului 1, locul 2 il urasc (urasc de fapt ideea de “second best”), si locul 3 ar fi fost ok. Recunosc cu mana pe inima ca ravneam la premiile ce se dadeau locului 2, dar asta e, mi le cumpar singura. :)) Si la urma urmei n-am participat pentru premii ci ca sa imi demonstrez mie ceva. Eram eu impotriva mea acolo si restul nu au prea contat in ceea ce incercam eu sa verific. Si am reusit.
Daca voi mai participa si la alt concurs (ca inca nu m-am hotarat) voi incerca sa imi demonstrez altceva si voi incerca bineinteles sa ma autodepasesc.
Le multumesc tuturor celor care au crezut in mine, care m-au sustinut si care ma apreciaza. Si bineinteles celor care m-au votat, ca fara ei…. 😛 Stiu ca par o starleta de la Hollywood cu discursul asta, dar asta e, acum ii inteleg pe cei de la pupitrele alea de plexiglas ce tin o statueta in mana.
Castigatorii acestei editii sunt:

  1. Femeia simpla
  2. Chrismilla
  3. DeMaio
  4. Eu
  5. Petru

Ii felicit pe toti si le urez cat mai multa inspiratie pentru posturile urmatoare. Bafta la celelalte concursuri, daca mai participa.