Votul pe Facebook

E prima oara cand votez in alta parte decat la gradinita din spatele blocului. Am votat la Baia Mare, care e plina ochi de panouri si propaganda pentru Ponta. E de la sine inteles ca n-am votat cu el, insa din motive personale o sa-mi tin votul secret. Cum nimic nu-i oficial pana nu-i pe Facebook, am anuntat evenimentul si acolo. Si apoi m-am uitat la ce se mai intampla pe acolo si am constatat cu mare drag ca toti prietenii mei au fost la vot, indiferent in care colt al lumii sunt. Asa ca, fara voia lor, am sterpelit niste statusuri care mi-au ajuns la suflet.

Votul la Londra

londra

Votul la Haga

haga

Votul la Bonn

bonn

Plus zeci de poze cu carti de identitate stampilate si statusuri de incurajare a lumii sa iasa la vot. E un pic trist ca toata mobilizarea asta se intampla impotriva cuiva, nu pentru cineva. Multi voteaza  raul cel mai mic sau impotriva lui Ponta, foarte putini aleg din convingerea ca alesul lor e chiar cea mai buna solutie pentru Romania.

Astept cu nerabdarea ziua de maine, cand vom afla cine-i in turul doi si astept si mai cu nerabdare turul 2. Nu de alta, dar o sa fiu la Viena, euforica dupa ce i-am vazut pe OneRepublic. Si sper ca euforia sa nu-mi fie umbrita de vestea ca votul meu a fost pentru invins.