Fuck buddy

Inainte sa cititi pana la capat postul de azi, va rog sa faceti urmatorul exercitiu: ganditi-va la toti prietenii (amicii) vostri de sex opus si la ce fel de relatii va leaga. Ganditi-va:
  • daca in trecut ati avut vreo relatie amoroasa,
  • daca el/ea a fost indragostit/a de tine,
  • daca tu ai fost indragostit/a de ea/el,
  • daca acum persoana aia simte ceva pentru tine (ii pare rau ca nu esti singur/a, ar vrea sa fiti impreuna),
  • daca tu ai vrea ceva de la el/ea.
Asa-i ca macar la una dintre intrebarile de mai sus pe care ti le-ai pune cand te gandesti la un el sau o ea pe care il/o consideri prieten/a, raspunsul e “da”?
Ce vreau sa demonstrez cu asta? Eu, nimic…Natura umana insa, vrea sa demonstreze ca nu exista prietenie adevarata intre femei si barbati fara ca la un moment dat in viata lor comuna sa nu fi existat un moment din asta in care prietenia e data la o parte de dorinta, pasiune sau dragoste. Ca sa exemplific mai bine ce vreau sa zic, il las pe mos Eliade sa o faca, e mai iscusit:

Camaraderia intre un barbat si o femeie tanara este posibila numai daca amandoi sunt foarte inteligenti sau amandoi iubesc. Altminteri este o simpla tovarasie mai mult sau mai putin insipida, foarte putin interesanta sufleteste, sau o etapa preliminarie unei legaturi tot atat de putin interesanta. Iar prietenia intre un barbat si o femeie tanara este de asemenea un mare cuvant, cu majuscula, daca nu e alimentata de inteligenta si sustinuta de dragostea pe care fiecare dintre ei o poarta altei persoane. Tovarasiile acelea agreabile si impure pe care le numim prietenii se rezuma de cele mai multe ori la vizite frecvente, la oarecare confidente si la o calda familiaritate. Mai sus nu razbat.

Mircea Eliade – Nunta in cer

Q.E.D 🙂