Stâncile de la Étretat (2023)

Și în sfârșit, unul dintre obiectivele principale ale road trip-ui din Franța: stâncile de la Etretat:

 

Am urcat pe ele pe cararuile înguste, ne-am oprit din loc în loc să ne tragem sufletul și să admirăm imensitatea apei și minunile pe care le face natura.

Întâlnirea cu sora mea și familia la ei acasă în Valence era deja plănuită, însă cum și ei se aflau în zona, la doar 2h de Fécamp unde am fost noi cazati, ne-am întâlnit mai devreme la Étretat. Ada e ca și îndrăgostită de verișoara ei mai mare, așa că am ținut secretă întâlnirea pentru ca surpriza să îi fie mai mare. Ne-a reușit. Ne-am plimbat prin Étretat, am mâncat împreună, am povestit, am văzut stâncile și am petrecut o zi frumoasă povestind, gâfâind și râzând.

 

Ne-am întors în oras în ultima zi petrecută în acea parte a Franței și am vizitat Les Jardins d’Etretat, pe care planuiseram să le vedem. Ne atrasesera atenția când căutam ce mai putem vedea pe lângă stânci. Liniștitor loc, cu muzică relaxantă ascunsă printre tufe de toate felurile și piese de artă care văzute de sus arată mult mai bine decât la nivelul ochilor. Însă ceva deosebit, oricum.

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge