Ar fi fost mai bine la Nerja

Cum spuneam în articolul despre Malaga, dacă mă documentam mai bine, aici aș fi ales cazare. Nerja, Torremolinos, Benalmadena au acel aer de vacanță, sunt stațiuni, o grămadă de vile și hoteluri, prosoape întinse la uscat pe balcon, lume bronzată (nu că în Malaga n-ar fi fost) etc. Mi-a plăcut mai mult din toate punctele de vedere.

La Nerja am ajuns pentru o peșteră, care pe Pinterest arată fabulos.

La fața locului e impresionantă. Două camere imense unde se găsește cea mai mare coloană din lume. Povestea ei o puteți află de aici, dacă va interesează, plus o grămadă de alte „cele mai… din lume”. În rest, va spun doar că merită văzută. Ceva de genul, dar și mai mare am mai văzut în Austria, dar cum peșterile arată mai toate la fel, nu rețin decât magnitudinea lor.


De la peșteră până în stațiune, am luat trenulețul că era inclus în prețul biletului de intrare în peșteră, care a costat 10 euro de persoană.

 

Pe drum am văzut acest pod (?)

Apoi am luat-o la pas prin Nerja în ideea să ajungem pe plajă și mai facem o baie. Chestia e că era destul de înnorat, și asta nu era o problemă, că era foarte cald, dar nu mai aveam mult timp până să luăm autobuzul către Malaga.

Cam asta am văzut și mi-a fost destul să-mi fie ciudă că nu m-am informat mai mult.

sursa foto > Nerja, Spania > Shutterstock

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge