A doua oară, mult mai bine

Iar am rămas singure în weekendul ăsta. De data asta 4 zile, dar deși a fost o zi în plus, a fost mult mai bine. Nu m-au mai încercat sentimentele de data trecută și m-am bucurat cu adevărat de me time și mommy time.

Cu Sotzu’ plecat pe plaiuri natale, m-am bucurat de aceste zile „libere” să mă pun la zi cu serialele, să văd două filme, să ies la brunch cu fetele, să livrez niște fuste și să croiesc altele pe săptămâna viitoare. În plus, m-am hlizit cu Ada până m-au durut fălcile. Are sunete noi în repertoriu și e amuzant tare să o aud cum gângurește, cum râde și cum face ca cioara. Da, are un „cra-cra” în program de te spargi de râs. Am descoperit și că-i place la nebunie să o mângâi pe burtă, ca pe un câine :)) chiar nu mă puteam abține de la comparația asta. Are aceeași expresie satisfăcută pe fața ca Ricky când îl alint. Îi mai place și să îi ating nasul, chestie pe care tot de la Ricky am împrumutat-o. Mie îmi plac nasurile, ei îi place să pun mâna pe al ei, amandouă suntem fericite. Ne-am conversat și văzut cu tati și bunicii pe Face Time – mare invenție – ne-am întâlnit cu fetele – ocazie foarte bună de studiat părul roșcat al Ancăi și ochelarii roșii ai Oanei, iar când am fost să livrăm niște fuste la o companie, a fost în centrul atenției tuturor – a fost luată în brațe, alintată, i s-a vorbit pe toate tonurile, ceea ce a făcut-o foarte simpatică tuturor pentru că râdea, iar când a fost depusă înapoi în Adamobil, a adormit instant.

Prin urmare, ăsta-i doar un articol pentru marcat momentul. Tati are de recuperat ceva la capitolul popularitate după o pauză așa lungă.