2 vești bune de la Telekom

Mai e cineva în țara asta care n-a auzit până acum că România e mai mereu pe locurile fruntașe când vine vorba de viteza internetului? Eu, deși nu-s pasionată excesiv de tehnologie, am citit ba de locul 2, ba de 3 sau 4 în lume și am citit articole de-ale străinilor care printre multele laude aduse frumuseților patriei, menționau neapărat și viteza internetului. Și nu pot să nu-mi aduc aminte câți nervi mi-am făcut la Istanbul când așteptam câteva zeci de secunde bune să mi se deschidă mailul, sau în Grecia când adormeam așteptând să se deschidă Facebook-ul.

Mai e cineva în țara asta care a renunțat de tot la televiziune? Mă îndoiesc, deși sunt o grămadă care spun că n-au mai pornit TV-ul de câțiva ani. Totuși, toată lumea se uită la seriale, la documentare, la filme, la diverse emisiuni. Faptul că îți poți selecta emisiunile și serialele din sfera de interes nu poate fi decât o bucurie, pentru că, să recunoaștem, sunt o grămadă de bălării la TV, mai ales pe canalele românești. DAR:

Aduc vorba de internetul rapid și de televiziunea după chipul și asemănarea noastră pentru că am două vești bune pentru timișoreni.

1. Un internet și mai rapid se extinde în orașul nostru, anume internetul de 1 Gpbs de la Telekom. Cum e posibil? Păi pentru că Telekom a intrat pe piața românească cu niște investiții majore în tehnologia de ultimă generație, iar internetul ăsta rapid va fi oferit printr-o rețea îmbunătățită de fibră optică.

2. Odată cu internetul rapid, intră pe piață și o nouă televiziune interactivă care cuprinde 140 de canale digitale. 24 dintre ele sunt disponibile și în format HD, iar 62 pot fi urmărite live, prin aplicația TV Web & Mobile, de pe orice dispozitiv care se conectează la net (laptop, PC, tabletă, smartphone). Dacă sunteți pasionați de seriale sau filme, de competiții sportive de cea mai înaltă clasă (Champions League, UEFA League, Formula 1 sau NBA), de documentare (gen BBC Earth, Discovery), probabil v-ar interesa să știți că le puteți urmări prin pachetele oferite de Telekom.

Bonus: Video on Demand. Ce-i aia? Adică vă puteți uita la anumite programe când aveți chef. Meniul Telekom Interactiv păstrează filme, seriale și documentare pentru cine n-are timp să se uite chiar când sunt difuzate. Așa că acestea pot fi înregistrate și apoi urmărite când vă permite timpul, fără să pierdeți vreun episod sau emisiune care vă interesează. Mai mult, dacă vreti, aplicația vă poate anunța înainte ca acestea să înceapă, poate totuși găsiți timp să le urmăriți sau măcar să le înregistrați.

Cum sună?