Iubirea ta într-o poză

Dacă cineva ți-ar lua cuvintele, cum ar arăta iubirea ta fotografiată? Care ar fi simbolul care ar caracteriza-o cel mai bine?

Astea sunt întrebările ultimei provocări Durex. Concursul a ajuns la final și, dacă mă întrebați pe mine, ăsta-i cea mai frumoasă parte dintre toate. Am vorbit despre cum iubesc timișorenii, despre kamasutra și despre motivele pentru care ar merita Timișoara să câștige titlul de LoveVille 2014. Am aflat că băieții noștri sunt cei mai sexy și că uneori nevestele timișorence poartă centuri de castitate sub forma migrenelor. Am urmărit una dintre cele mai sexy scene dintr-un film și-am râs la imaginile pe care le-ați postat.

Acum, cred că trebuie să lăsam sexul la o parte și să facem dragoste. Să ne arătăm iubirea printr-o fotografie. Dacă nu găsiți una reprezentativă, puteți descrie în cuvinte cât de mare sau specială e iubirea care vă leagă de partener.

Ca reminder: Timișoara e unul dintre cele 5 orașe din România care candidează la titlul de Love Ville 2014. Rivalele sunt București, Iași, Cluj și Constanța, dar nu numai ele, ci și orașe din Bulgaria, Grecia, Cipru și Serbia. Puteți suștine campania prin share-uri pe rețelele sociale, musai cu hashtagurile astea: #LoveVille2014, #Durex, #Prezervative, #celmaiiubaretoras, ca să poată fi contorizate.

Așadar, let’s do it for our city!

Și pentru că recent v-am povestit despre Florența, cred că poza asta are în ea esența iubirii noastre: un cadou, un oraș de suflet, noi doi împreună acolo.

Ps. Castigatoarea de saptamana trecuta e Ana-Maria. Am ales sa-i dau ei premiul pentru ca argumentele ei coincid cu parerea mea despre baietii timisoreni 😛