Și s-a arătat

Un pic, dar suficient cât să mă îndrăgostesc de ea și mai mult.

Săptămâna trecută, am ieșit ca în fiecare seară cu Ricky la a nu știu câta plimbare scurtă. Eram în șlapi, ceea ce, în combinație cu un picior drept care uneori are voință proprie și o denivelare de trotuar, a rezultat într-o căzătură în 4 labe. Nu m-am lovit la burtă, nici nu m-am speriat prea tare, dar paranoică cum sunt am început să interpretez durerile obișnuite ca și când ar fi fost mai mult de atât. Am cautat pe net (d’ooh, normal că am căutat) și nu aveam nici crampe, nici contracții, nici sângerări, nici dureri dubioase. Totuși, a doua zi m-am dus la un control de urgența.

Și după ce doctorița mi-a spus că totul e în regulă, dar să am grijă la căzături că am placenta în față, am întrebat-o dacă domnișoara nu stă cumva cu fața, deși îi văzusem deja coloana și poziția obișnuită. Nu se întorsese cu fața, dar măcar a putut s-o prindă din profil astfel încât să o vedem puțin la față. Și, Doamne, ce moment! Dacă mi s-ar fi rupt colțurile gurii, cred că zâmbetul mi-ar fi înconjurat capul. :)) Cu zâmbetul ăsta am stat toată ziua pe față și norișorul de sub mine nu dădea semne să se evapore.

Mi-am sunat Sotzul, i-am zis că am văzut-o și că mi se pare că seamănă cu el (ceea ce m-a înmuiat toată, că doar îmi place de el și nu mă deranjează ca fiică-mea să îi semene leit), apoi mi-am sunat prietenele și ele m-au bulversat total, că li se pare că seamănă cu mine. Eu nu văd asemănarea cu mine, dar nici pe cea cu Sotzu n-o mai văd. Ba mai mult, uneori mi se pare că seamănă cu tatăl meu, dar asta cred că-i wishful thinking… În fine, zic ce-am zis și data trecută: cum arată Ada e cel mai puțin important lucru pe lumea asta, dar nu-mi pot ține curiozitatea asta în frâu. Atât de superficială sunt. 😛

Ne revedem pe 18 iunie, la controlul obișnuit și măsurătorile de rigoare. Sotzu nu vine, deci probabil am șanse să o văd din nou, că de fiecare dată când a venit el, n-a vrut nicicum să se întoarcă. Și când îi vorbește (destul de rar) și când pune mâna pe burtă, se oprește din orice face și încremenește. :)) Sper să fie mai iubăreață cu el după ce se naște.