Iar zugrăvim și renovăm

E din nou acea perioadă din an când casa ne e în șantier. Nu mai știu în ce an am zugravit holul și fosta bucătărie, dar tradiția renovării am stabilit eu că a început în 2013 odată cu sufrageria. A continuat cu dormitorul și probabil se termină cu camera Adei și balconul-bucătărie.  Baia n-am de gând să o refac, așa că aș putea spune că e timpul să mă opresc. Cel puțin pentru o perioadă. Cel puțin pentru apartamentul ăsta.

Așadar am chemat din nou zugravul să vopsească în alb viitoarea cameră a Adei și să reîmprospăteze balconul pentru că, săracul de el, avea nevoie mai multă decât fosta bucătărie.

Am ales camera din mijloc, cunoscută și ca fosta bucătărie, pentru că stă degeaba și nu prea folosește la nimic. În dormitorul nostru nu mai prea este loc pentru nimic. Cu chiu cu vai am înghesui acolo un pătuț, dar cred că nu s-ar putea trece pe lângă el. Așa că, indiferent de obiceiurile de somn pe care le vom avea când apare Ada (co-sleeping sau dormit în patuțul ei), va avea camera pentru toate catrafusele. Un dulap pentru hăinuțe, pătuțul, o comodă cu sertare pentru scutece, uleiuri, geluri, creme și alte trebuincioase, un fotoliu comod pentru mine, un covor și o etajeră Expedit în care vom avea loc de depozitate în 4 cutii (jucării, haine, ce-o fi). Că tot am menționat Expeditul, toată camera ei va fi mobilată cu produse IKEA, motiv pentru care sâmbătă mergem până la Budapesta să ne facem de cap la cumpărături.

Are rost să vă spun cât mă entuziasmează pe mine „proiectul”  ăsta? Cred că nu, dacă mă cunoașteți un pic. Evident că o să pun și pe blog rezultatul și sper să iasă așa cum îl vizualizez eu.