S-au rupt relațiile longevive cu obiectele

Nu-i tocmai 21 decembrie să se potrivească la fix reluarea subiectului, dar ăsta-i cel mai mic detaliu. Mă uitam acum puțin timp prin articolele vechi, căutam ceva, și-am dat peste ăsta: Cele mai longevive relații cu obiectele, vechi din 2011. Și pentru că nu mai e nimic adevărat din el, m-am gândit că ar fi frumos din partea mea să nu las oamenii să trăiască în minciună și să vă povestesc cum au luat sfârșit aceste relații de lungă durată. Și, evident, să caut prin casă, prin jurul meu dacă or mai fi și altele. Nu-s. Bine că am lămurit asta. Înapoi la oile noastre.

Piaptănul albastru încă există și încă îl folosesc. Doar că de când m-am tuns scurt, prefer o perie de la Avon. Nu știu când și cum mi-a intrat în grații, dar piaptănul albastru e în concediu.

Lănțisorul de argint cu @ s-a rupt nu-mi mai aduc aminte cum și când, dar oricum demult. Îmi pare rau de el, că mă simt tare golașa fără lănțisor la gât. Mi-am mai luat unul ca să-i țina locul, dar cred că lui Ricky nu i-a plăcut pentru că mi l-a rupt. Trebuie să vorbesc cu Moșul, poate rezolvă el.

Pantofii primiți de la tatăl meu și purtați mai bine de 10 ani acum adună praful prin dulapul de pantofi pe undeva. Cred că ar trebui să-i dau unui copil nevoiaș, că-s încă în stare foarte bună, dar eu nu-i mai port.

Tabloul e dus deja la sat și atârnă acolo în camera mare.

Data trecută mi-ați povestit despre obiectele voastre cele mai vechi, poate acum îmi povestiți și dacă v-ați despărțit de ele între timp sau daca s-a îmbogățit colecția.