Duminica în pat

Am fost atât de fericită că mi-am petrecut duminca în pat că am simțit nevoia să notez ziua în calendar, scriind despre ea pe blog.

Aș fi avut o grămadă de lucruri de făcut ieri: să merg la schimb de cărți pentru că Dunia își lansa o carte și mi-ar fi plăcut să fiu acolo; să o vizitez pe vară-mea; să mă întâlnesc cu o prietenă; să mă întâlnesc cu cineva pentru a primi o revistă în care era un articol despre blog. Daaar, dorința de a lenevi a fost atât de puternică încât nici măcar nu m-am dat jos din pat. Doar pentru a-l plimba pe Ricky de dimineață și de seară și să merg la toaletă.

Pentru că sâmbătă fusesem cu două colege la un botez, știam că duminică voi fi destul de letargică, așa că am dormit în sufragerie, ca să ne uităm la TV. Am văzut cu ocazia asta jumătate din Blue Jasmine pe HBO Comedy. Spre bucuria mea, mi-am petrecut o dimineață așa cum n-am făcut demult: pierzând vremea pe toate canalele și uitându-mă la filme. Am revăzut Up in the Air și m-am uitat la un episod din Doctor Who pe BBC Entertainment, suficient cât să mă convingă să îl iau de la început. După care ne-am uitat la MasterChef în timp ce luam și noi un mic dejun târziu, tot în pat. Nu-mi aduc aminte cât de mult a trecut de când n-am mai făcut asta.

După ce l-am trimis pe Sotz cu câinele la plimbarea de după-amiază, ne-am separat, eu cu serialele mele, el cu Formula 1. M-am pus la zi cu Selfie, care a fost anulat, așa cum prevedeam, cu Arrow și Grimm, iar seara am pus mâna pe laptop să mă achit de datoriile bloggeristice.

Bine de tot mi-a fost duminica asta și tânjesc deja după următoarea. Bine, duminica viitoare iese din discuție, că-i zi importantă și-o să ne grăbim acasă să votăm.

Ceea ce vă doresc și vouă.