Tomata în Altfel

A trecut ceva vreme de când nu m-au mai dat la revistă, da’ m-am gândit că oi fi old news. Dar iată că nu, am norocul cu câte o revistă tânără care se mai interesează de mine și mă oferă și altora spre citire. Mulțumesc pe calea asta.

Revista Altfel e la numărul 8, dar eu am făcut cunoștință cu ea când era mai mică, probabil pe la numărul 4 sau 5. Am răsfoit-o într-o cafenea înainte să intrăm la teatru. Se distribuie gratuit, dar dacă vreți s-o citiți online, o puteți face aici.

Îmi place site-ul, dar revista îmi place mai mult. Are un design tare frumos, aerisit, colorat, cu mult bun gust. Nici nu-ți vine să crezi că e o revistă gratuită, la câtă muncă se află înăuntrul coperților. Are de toate: turism, rețete, editoriale, sfaturi și articole pe multe subiecte (love & sex, style & trends, muzică, film, carte, interviuri etc etc). E, de fapt, o revistă glossy, așa cum a numit-o o parte din echipa editorială cu care m-am întâlnit (prea) scurt aseară. Mi-aș fi dorit să stau mai mult, să aflu detalii din culise despre revistă, dar când ai doar 20 de minute la dispoziție, nu e chiar așa ușor. Poate cu altă ocazie.

În materialul despre bloggeri, am răspuns prezent invitației Oana, Cristi și eu. Așa arătăm în revistă, iar aici găsiți articolul online.

Și cum nimic nu e întâmplător, ia uitați ce-am găsit după ce-am trecut de cuprins. Semne, semne…

Mulțumesc încă o dată și mult succes pe mai departe.