Un altfel de site pentru femei

Atât de mult îmi plac site-urile care fac diferența, care vin cu ceva nou, care nu imită și nu copiază ce există deja în nenumărate exemplare, de nu vă pot spune. Chiar recent am lansat și noi un site de-ăsta, prin care încercăm să oferim publicului altceva, ceva ce nu găsește în toate ziarele din România. Însă despre el altădată.

Acum despre site-ul unasiuna.ro, încă un site pentru femei, însă nu unul de genul cărora pe care le cunoașteți toate. Nu este un alt site cu sfaturi culinare, de înfrumusețare sau de cum să-l aduci în patul tău cu ultima tehnică de la Hollywood. Nu se împiedică în clișee și nu vrea să facă din noi niște superficiale, preocupate doar de aspectul fizic. Nu zic că-l neglijează, însă nu pune accentul pe el. Unasiuna.ro se axează pe caracterul femeii de afaceri, al femeii preocupate de carieră, de planuri financiare și antreprenoriat. În plus, prezintă poveștile de succes ale unor femei care ne-ar putea inspira și motiva.

Pe lângă articole, site-ul are și-un forum unde discuțiile sunt deschise pe orice temă ne interesează, dar bănuiesc că primează cele despre carieră și antreprenoriate. Putem cere sfaturi, putem oferi ajutor din experiența profesională, putem învăța de la alte femei care au reușit sau care au eșuat și învață și ele să meargă mai departe.

Unasiuna.ro este un site marca ING Asigurări, care vine să completeze noua asigurare UNA dedicată numai femeilor, dar despre asta v-am vorbit aici. Obiectivul site-ului este acela de a le oferi femeilor pasionate de afaceri și antreprenoriat un spațiu unde să se dezvolte și unde pot să primească informații de la alte membre, unde se pot implica și unde pot lega prietenii bazate pe aceleași interese. Înscrierea se poate face cu contul de Facebook, deci nici măcar nu-i nevoie de un cont nou.

Și pentru că am văzut că site-ul încă e la început, sunt curioasă ce fel de chestii ați fi interesate să aflați de pe un asemenea site? Cum credeți că v-ar putea ajuta și la ce întrebări sperați să vă raspundă?

One Comment

  • roșu vertical

    Eu am intrat o singura data saptamina trecuta, plus acum de la tine ca sa verific, si ce nu-mi place e ca articolele nu sint semnate. Or eu vreau sa stiu cine imi furnizeaza o informatie, isi asuma lucrurile pe care le scrie. Eu nu ma simt foarte in targetul lor, dar poate ca s-ar gasi si chestii care sa ma intereseze. Sa fie intr-un ceas bun!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge