Concurs: câștigă una dintre cele 10 cutii de Zveltaform

Update: Concursul s-a incheiat. A ramas pe prima pagina timp de 5 zile, consider ca a fost suficient sa fie vazut de cat mai multa lume. In total au fost 85 de participanti, desi sunt 90 de comenarii (unele persoane au comentat de doua ori, altele offtopic). Cele 10 castigatoare sunt cele din chenarul rosu. Vor fi contactate pe email, iar daca emailul nu este valid, premiul va merge la prima persoana de sub linie. Va multumesc pentru participare si va mai astept si la altele 🙂

M-am zăpăcit complet cu nunta asta, cu pregătirile, cu PLAI-ul, cu toate evenimentele care iarăși mi se întâmplă, abia dacă apuc să le trăiesc și să le conștientizez și-am uitat undeva pe drum faptul că am un concurs pentru voi.

Cum spune titlul, Dacia Plant pune la bătaie 10 cutii de Zveltaform pentru cititoarele  blogului meu. Dar înainte să vă spun cum pot 10 dintre voi să câștige una, vreau să vă spun două-trei vorbe despre ce este Zveltaform și cum funcționează el.

Cred că v-ați obișnuit să vă recomand doar lucruri și obiceiuri sănătoase, deci și Zveltaform e unul dintre ele. Așa cum îi spune și numele, principala lui calitate e faptul că modelează silueta. Nu face numai asta, mai și dă senzația de sațietate, ceea ce înseamnă că reduce cantitatea de mâncare pe care am fi tentate să o ingerăm, menține colesterolul în concentrații normale, la fel și trigliceridele și glucoza din sânge, susține detoxifierea organismului și poate fi consumat și de persoanele care suferă de diabet. DAR, și ăsta e un „dar” la care trebuie să fim foarte atente, modelarea siluetei nu se face doar cu această pulbere, că totuși nu-i poțiune magică. Pentru rezultatele dorite, mai trebuie să și mâncăm sănătos (adică fără fast-food și dulciuri la kilogram) și să facem mișcare. Poate v-ați săturat de rețeta asta, dar, din păcate pentru noi, încă nu s-a inventat pastila care ne sculptează corpul în doi timpi și zero mișcări. Totuși, Zveltaform se apropie de ideea asta, în sensul că ne face să mâncăm mai puțin și are o grămadă de efecte benefice asupra organismului.

Iar dacă sunteți curioși ce conține, iată o listuța mai jos:

Mazăre. Da, mazăre. De ce? Pentru că  mazărea este substitutul ideal pentru proteinele provenite din sursele de grăsime și are de două ori mai multe proteine decât alte vegetale. Mare parte din fibre sunt indisolubile, scad colesterolul, iar luteina din mazăre reduce riscul degenerării maculare și a cataractelor.

Psyllium. Pare-se că el e „vinovatul” pentru reducerea senzației de foame și asta pentru că se mărește de până la 20 de ori în combinație cu apa. Pont de slăbire: dacă vreți să reduceți pofta și cantitatea de mâncare, luați tărâțe de Psyllium cu 30 de minute înainte de masă.

Cicoare. Studiile au demonstrat că inulia din cicoare ajută la eliminarea constipației și la reglarea tranzitului intestinal. Și ea, la fel ca Psyllium-ul, dă senzația de sațietate fără a ridica nivelul zahărului din sânge.

Extract de cafea verde. S-a demonstrat recent că boabele de cafea verde au un rol important în pierderea în greutate, datorită accelerării arderilor puternice din organism.

Crom. Deși îl găsim în mai multe alimente, odată cu prelucrarea alimentelor, cromul aproape dispare de tot. Iar cromul e foarte important pentru metabolismul lipidic și glucidic. Ajută la menținerea concentrațiilor  normale ale colesterolului, trigliceridelor mai sus menționate și ale glucozei din sânge.

Zveltaform se ia de două ori pe zi, la prânz și seara, cu 30 de minute înainte de masă (seara se poate lua chiar în locul cinei). Câte 4 lingurițe dozatoare + 250 ml apă, lapte, iaurt simplu sau de fructe sau chiar supă strecurată. E foarte importante să beți 250ml de lichide imediat după.

Acum că știți ce este și ce face Zveltaform, să vă spun cum puteți câștiga una dintre cele 10 cutii (fie cu gust natural, fie cu gust de mango și fructul pasiunii). Păi vreau să-mi lăsați un comentariu în care să-mi spuneți că o vreți, după care lăsăm randorm.org să vă testeze norocul.

Baftă!