Am colindat cu cei mai dulci karatiști

Anul ăsta am cântat prima colindă cu o zi înainte de luna decembrie și trebuie să vă spun că, pentru mine a fost unul dintre cele mai emoționante momente de genul ăsta. Pentru că am fost înconjurată de copii. Mulți, mulți copii, de toate vârstele și mărimile. Și pentru că se întâmplă să mă simt inhibată, mă port prostește în compania lor, mai ales dacă nu-i cunosc. Nu știu cum să mă comport cu ei, pentru că nu-s foarte mulți în anturajul meu și nici nu mă învârt în medii unde se învârt și ei. Dar îmi sunt dragi de-mi vine să-i mănânc. Cred că dacă aș avea ocazia să petrec mai mult timp în mijlocul lor, aș scăpa de toate timorările și m-aș simți foarte bine cu ei.

Dar cum am ajuns să colind cu copilașii de care vă spun? Păi pentru o cauză nobilă. Pentru că ING Bank desfășoară o campanie prin care vor dona ghetuțe de iarnă pentru Fundația Copii în Dificultate. Iar noi ne putem implica în demersul lor și le putem da o mână de ajutor colindând. Pentru fiecare utilizator care se filmează cântând „Moș Crăciun cu plete dalbe” și încarcă clipul pe această platformă, ING Bank dăruiește câte o pereche de ghetuțe unui copil nevoiaș. Puteți să vă filmați cântând singur, cu prietenii, cu părinții, cu copiii, puteți să-i filmați numai pe ei. În casă, afară, în mașină, la școală, la birou, în parc, la mall, sub duș… chiar nu contează unde, atâta timp cât cântați „Moș Crăciun cu plete dalbe și încărcați filmul pe platformă”. Ce vrea ING să facă cu filmulețele noastre? Să facă din ele „Cel mai mare colind”. Adică fiecare dintre noi vom apărea în colindul lor, într-o campanie umanitară pentru ajutorarea copiilor. Va fi un clip record, care va îngloba toate înregistrările trimise de participanți.

Dar nu închei și nu vă las cu clipul (de parcă nu v-ați fi dus direct la el :P) până nu vă spun câteva cuvinte despre drăgălașii care mi-au fost alături în demersul ăsta. Copiii sunt membri ai CS Karate Club Giroc și sunt antrenați de Amalia Sisak, George Coca și Alexandru Pașca.

(eu sunt aia în albastru din mijlocul lor, dacă nu mă găseați)

Și ca să vedeți că micuții nu sunt talentați doar la karate, priviți-i acompaniindu-l pe Luca, interpretând la chitară „Astăzi s-a născut Hristos” și „Domn’, domn’ să-nălțăm”.

M-aș bucura tare să vă înregistrați cântând „Moș Crăciun cu plete dalbe” pentru copiii Fundației. E atât de simplu și de scurt.