Bicicleta trebuia să se obișnuiască mai întâi cu drumul

Îmi doresc o bicicletă nouă de nu știu când. Tot amân să îmi cumpăr una, pentru că, din păcate, nu mi-o face nimeni cadou. Dacă stau să mă gândesc bine, cred că o bicicletă e unul dintre cele mai frumoase cadouri care există. De-asta mi-a plăcut tare mult povestea unui tată care a vrut să-i dăruiască fiului său bicicleta pe care acesta și-o dorea de multa vreme. Fiul voia să facă turul României cu ea, dar tatălui i-a venit ideea de a o trimite pe ea înainte, să se obișnuiască cu drumul. Și a făcut asta trimițând-o de la Tulcea, de unde locuiește el, la Constanța, unde studiază fiul, cu o nouă companie de curierat: Urgent Cargus.

N-am greșit cu nimic, nu încurc companiile, nu pocesc denumirea. Urgent Cargus e rezultatul fuziunii dintre două firme de curierat: Urgent Curier și Cargus. Unindu-și forțele, noua companie beneficiază de peste 1,800 de vehicule de curierat, o echipă de 1,800 de curieri, o rețea logistică cu 142 de depozite pe întreg teritoriul țării și cele mai bune modele și practici de business ale ambelor companii. Iar pentru a demonstra profesionalismul și calitatea serviciilor, priviți mai jos cum au reușit să livreze, de pe o zi pe alta, bicicleta de la Tulcea la Constanța, facând turul României.

Urgent Cargus promite să duca orice colet oriunde în România de pe o zi pe alta, chiar dacă asta înseamnă să inconjoare toată țara. Ar fi trebuit să particip și eu la o bucată din cursa asta, dar în vinerea cu pricina mi-am vizitat socrii la Baia Mare. Alții, mai norocoși (și spun asta pentru că tare mi-ar fi plăcut să pot lua parte la drumul bicicletei) au însoțit-o pe diverse bucăți din itinerariu. Pe blogurile pah.ro, adibot.ro, mariussescu.ro, cuvintedinpalarie.com, danielbotea.blogspot.ro, stefanblog.com si kristofer.ro, dar și pe Facebook, accesând hashtagul #urgentcargus puteți urmări povestea văzută din perspectiva curierilor. Hashtagul e plin de poze și povești cu curieri, de fapt povești de la curieri pe care vă invit să le descoperiți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge