6000 de femei anual

În fiecare an, 6000 de femei așteaptă cu teamă în suflet rezultatele unor analize.
În fiecare an, 6000 de femei primesc drept răspuns un DA care le năruie lumea, visele, viitorul.
În fiecare an, 6000 de femei sunt cuprinse de panică, disperare și teamă la pronunțarea verdictului.
În fiecare an, 6000 de femei își văd viața trecându-le pe dinaintea ochilor. Viața pe care poate nu vor apuca s-o mai trăiască.
În fiecare an, 6000 de femei se confruntă cu gândul că totul se poate opri în câteva luni.
În fiecare an, 6000 de femei sunt diagnosticate cu cancer la sân.
În fiecare an, cel puțin 6000 de femei au nevoie de sprijinul moral și afectiv al oamenilor dragi.

La aceste 6000 de femei se gândește AVON în fiecare an. Și nu doar că se gândește, îi îndeamnă și pe alții să o facă. Anul trecut v-am povestit despre Programul Național de Depistare Precoce a Cancerului la Sân, anul acesta, AVON continuă Campania pentru Sanătatea Sânilor prin responsabilizarea fiecăruia față de sănătatea femeilor.

Cum spuneam și în articolul precedent, niciodată nu va fi destul să amintim de cât de importante sunt controalele la medic, controlul sânilor și testele Papanicolau. Am mai spus că-i obligatoriu, o repet: e datoria noastră să avem grijă de sănătatea noastră. Iar dacă noi singure nu conștientizăm sau dacă femeile din viața noastră nu o fac, e bine să li se aducă aminte. Dacă uită, amână sau pur și simplu nu vor, e de datoria noastră să le convingem să își facă niște teste de bază.

Pe această încurajare, responsabilizare, se bazează noua campanie AVON, care își propune să strângă 6000 de gesturi de prețuire și iubire pentru femeile din România. Pe site-ul dedicat www.stopcancerlasan.ro, vizitatorii pot trimite e-carduri personalizate, pot dedica un Facebook Cover unei femei dragi sau pot achiziționa un produs roz.

Și că tot am adus vorba de produse roz, am un cadou din partea AVON pentru o persoană care la un moment dat în viață a trecut prin spaima așteptării unor răspunsuri, prin teama că poate e și prin speranța că poate nu e. N-a fost, slava Domnului.


Iar prietenelor mele le-am trimis mesajul de mai jos.

Sper să nu rămână fără efect. I-aș fi trimis și mătușii mele și verișoarelor mele, dar chiar acele mesaje nu se afișează. Poate mâine am mai mult noroc. Trimiteți și voi mesaje și încurajați-vă mamele, prietenele, vecinele, surorile, femeile dragi din viața voastră să își facă un eco mamar sau o mamografie.

Orice amânare poate avea consecințe grave.