Altfel de cărţi de vizită

Cred că pot număra pe degete momentele în care din gură mi-au ieşit vorbele: “Aveţi cumva o carte de vizită?”. Cam de fiecare dată am adresat întrebarea unor persoane de ale căror servicii aveam nevoie, cum ar fi un cabinet medical sau magazinul cu rochii de mireasă. Şi mă folosesc de cărţile de vizită atunci când firmele stau prost la capitolul online, când n-au un site sau măcar o amărâtă de pagină de Facebook cu datele firmei.

De şi mai puţine ori am scos eu însămi o carte de vizită pentru a o înmâna cuiva. Nu pentru că n-am sau pentru că ţin prea mult la confidenţialitatea datelor mele de contact, ci pentru că uit sau nu mă consider atât de importantă încât să scot repede cartonaşul din portofel. Nici nu s-a întâmplat să-mi ceară cineva vreodată, dar pentru situaţia în care mi se cere, am mereu câteva la mine.

Iar acum am şi mai multe pentru că cei de la Advice Media mi-au mai trimis un teanc de carţi de vizita plastifiate, astfel încât, dacă s-or uda cumva, sa puteţi totuşi da de mine. 🙂

Pe lângă cărţile de vizită plastifiate, Advice Media mai fac şi cărţi de vizită magnetice (foarte mişto treabă) şi transparente. Intraţi pe site-ul lor şi aruncaţi o privire.