Încă un Paște la Baia Mare + 6 ani de Tomată

2013 va fi al patrulea an deja în care voi face Paștele la Baia Mare. Despre a doua întâlnire cu orașul am scris aici, iar despre a treia am scris mai mult, că fiind proaspătă posesoare de mașină, ne-am plimbat. Anul ăsta vacanța va fi exact cât ne permite Statul pentru că nu vrem să ciuntim zilele pe care le avem deja programate pentru alte concedii și excursii.

Despre Paște… ca în fiecare an, aceeași poezie: nu-mi place sărbătoarea asta și abia aștept să treacă. E o sărbătoare tristă, oricât de fericit și optimist e finalul de duminică. Vor fi totuși câteva zile de repaus, în care sper să am răgazul să mă întâlnesc cu câțiva oameni pe care vreau să-i cunosc. În afară de Loredana, n-am contactat pe nimeni pentru că nu știu cum stau cu timpul liber (deh, mergem la părinții lui Iubi, care ne vor numai pentru ei), dar tare m-aș bucura să îi văd pe TvDeCei, pe Cotos și soția lui și, nu în ultimul rând pe Ioana, pe care n-am mai văzut-o de când am cunoscut-o.

5 mai, ziua Paștelui, e și ziua blogului. De 6 ani am zilnic aceeași ocupație. Nu-mi vine să cred cât de fidelă i-am rămas acestui colțișor de internet și cât de multe bucurii mi-a adus. Vă doresc să aveți parte măcar de jumătate din toată fericirea și emoția pe care mi-au adus-o oamenii întâlniți prin intermediul lui. Ați înțelege, poate, cât de motivată am fost și sunt, în continuare, să intru pe blog în fiecare zi și să scriu câteva rânduri pentru mine, dar și pentru voi. Îmi aștern bucuria, entuziasmul, gândurile, trăirile, durerea sau lacrimile și știu că aici, măcar un suflet dintr-un colț de lume rezonează cu rândurile mele. Și-atâta timp cât oamenii vor fi combustibilul care alimentează acest blog, nu mă voi putea opri din scris. Dar să nu devin lacrimogenă și să păstrez tradiția din ceilalți ani. Iată câteva statistici adunate de prin dashboard:

1, 634 de posturi (261 de anul trecut până acum)
30, 359 de comentarii (5,287 de anul trecut până acum)
29 de categorii
6 pagini (am mai șters dintre ele)
29 – locul în zelist (căruia chiar nu-i acord nici o importanță)
2, 186, 199 de vizitatori de când am instalat codul de statcounter (octombrie 2007)
2, 484 de fani pe Facebook (796 în plus față de anul trecut)
4, 425 de followeri pe Twițer (1,060 în plus față de anul trecut)

În rest… sper să fie la fel de bine ca până acum în ceea ce privește blogul, să am parte de la fel de multe surprize și emoții, să cunosc de 2 ori mai mulți oameni prin intermediul lui și să se dubleze numărul cititorilor – și n-o spun din goana după trafic, ci din dorința de a interacționa cât mai mult cu voi.

Vă doresc să aveți un Paște Fericit și să vă aducă Iepurașul tot ce vă doriți. Ne recitim de marți încolo. 🙂