Câștigă o geantă de lux Anuschka

Am mai spus-o mai demult și o repet de câte ori am ocazia: o femeie nu are niciodată suficiente poșete. Bărbații nu au cum să înțeleagă asta, dar noi știm de ce ne trebuie mai mult de o singură poșetă. Sunt sigură că fiecare dintre voi are cel puțin două, dacă nu mai multe. Eu le-am numărat pe ale mele și am fix 8, iar numărul ăsta nu include și ghiozdănelele sau alte genți. Nu, strict poșete. Mai mari, mai mici, maro închis, maro deschis, negre, de piele, de piele ecologică, de material. Unde mai pui că am avut mai multe, dar la curățenia în dulap le-am făcut pachet și le-am dat. Deci, niciodată nu-s destule.

Iar pentru a vă îmbogăți colecția cu ÎNCĂ una, vă aduc la cunoștință că iLUX organizează un concurs la care puteți câștiga o poșetă de lux Anuschka și două portofeledin aceeași gamă. Și când zic de lux, mă refer la piele, pictură manuală, unicitate, calitate superioară și niște prețuri pe măsură, valoarea lor variază între 924 și 1575 de lei. Vă spuneam săptămâna trecută cât de mult am ajuns să apreciez lucrurile făcute manual și nici măcar nu pot să-mi închipui câtă muncă se depune pentru a ieși așa ceva:


Ca să produci o poșetă ca asta, nu e nevoie numai de multă muncă, ci si de creativitate cu carul. Eu nu mă pricep deloc la combinat culorile și unde văd mai mult de 3, mă panichez. Cea din poză are niște culori care mi se pare că merg cu orice și pentru că am mai avut una asemănatoare, știu că e foarte încăpătoare. Culorile o fac purtabilă cu orice ținută. Oh, dacă ar fi a mea, aș putea-o purta și la o ținută casual și la una mai elegantă și, de ce nu, cred că ar merge și la o ținută mai sport.

Despre brandul Anuschka vă mai spun că se vinde în peste 20 de țări, este o afacere de familie din India (chiar numele gamei înseamnă „fără pereche”)  și nu are în spate o industrie, ci un atelier în care oamenii lucrează împreună ca o familie. Pe mine mă impresionează culorile și desenele și abia aștept să văd cum arată în realitate.

Dar, m-am luat cu vorba și cu cuvintele de laudă. Să vă spun cum puteți câștiga premiile puse în joc:


Concursul „Îndeplinește-ți visul cu iLUX, câștigă o geantă Anuschka de lux” se adresează EXCLUSIV bloggerilor, nu contează dacă sunt femei sau bărbați, și se va desfășura pe blogul iLUX, în perioada 15-24 aprilie.

Ce trebuie să faceți pentru a participa?

* intrați pe iLUX, vă alegeți o poșetă Anuschka pe care ați vrea să o câștigați
* pe blogul vostru (repet: e un concurs numai pentru bloggeri), construiți o poveste în jurul ei. Da, o poveste cu început, intrigă și sfârșit. Evident, elementul cheie trebuie să fie însăși poșeta Anuschka
* pentru a nu exista confuzii, atașati postului vostru poza genții despre care vorbiți și un link către pagina ei.
* termentul limită e 24 aprilie
* după ce ați scris și publicat articolul, lăsați un comentariu pe blogul iLUX, la postul acesta  în care să vă lăsați datele de contact (Nume/Nickname + adresă de email + adresă blog), iar în câmpul pentru comentarii link-ul către povestea voastră despre Anuschka.

Premiile sunt după cum am spus la început:

Premiul I – geanta Anuschka aleasă pentru articolul vostru – câștigătorul va fi desemnat de echipa iLUX pe baza criteriilor de departajare
Premiul II și III – 2 portofele Anuschka – unul Henna Butterfly și unul Rose Butterfly – câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți cu random.org.

Nu pot decât să vă urez baftă și multă inspirație. 🙂