Ești ceea ce porți

Am văzut poza asta pe Facebook pentru că cineva îi dăduse like. Nu știu nici cine este Emilio Ghaman, că pe pagina lui de Facebook a fost postată, nici ce fel de bar este Blow. Și nici nu mă interesează, că altfel aș fi căutat pe Google.

Mie-mi plac tricourile cu mesaje. Am și eu câteva și intenționez chiar să-mi fac și altele pentru că am deja niște mesaje cu care nu mi-ar fi rușine să defilez.

Unele mesaje sunt amuzante, altele sunt îndrăznețe, altele sarcastice și alte sunt de-a dreptul… ca astea din poză. De ce ai purta pe tine Let’s fuck in public sau iSmoke, iDrink, iDo my thing sau If you’re not into oral sex (evidențiat), keep your mouth shut? Adică chiar ai face sex în public? Sau faptul că fumezi, bei și „îți faci treaba” e un motiv de mândrie atât de mare încât să scrie pe tine? Și dup-aia te mai miri că unii se uită la tine și te consideră o ștoarfă.

Nu știu de ce, dar poza asta și mai ales faptul că sunt o grămadă de tute care ar purta mesajele astea pe ele m-au scos din sărite. Mi se par degradante și înjositoare, o declarație care te etichetează uneori și fără să vrei. Unele le poartă pentru că-i „fun”, da’ dacă cineva le ia în serios, se supară și se dau rănite. Of… ce probleme am și eu. :))