Fetelor, anul ăsta SuperBlog vă e dedicat vouă

SuperBlog e o competiție care se desfășoară în blogosfera românească de 6 ani deja. Anul ăsta e chiar o premieră pentru că până acum se întâmpla toamna. În 2013, e prima ediție de primăvară, așa că personajele principale sunt femeile, cum altfel? 🙂 Ediția de anul ăsta durează numai o lună și a început chiar de 1 martie.

Ce trebuie să faceți pentru a participa?

SuperBlog se bazează pe talentul la scris, deci dacă vă simțiți înzestrate cu acest dar, înscrieți-vă și puteți câștiga premii frumoase pentru că anul ăsta sponsorii sunt mulți (Farmec, Jolidon, MarketOnline, Paralela45, Editura Nemira și Reeija.ro) și pun la bătaie premii mișto. Subiectele despre care veți scrie sunt fie cosmeticele, fie îmbrăcămintea, acesoriile și bijuteriile, cărțile sau vacanțele și multe alte chestii care ne interesează pe noi. Chiar dacă ediția este dedicată femeilor, participarea bărbaților nu e exclusă, așa că dacă dorinți un cadou pentru o doamnă specială din viața voastră, încercați-vă norocul și poate câștigați ceva pentru ea. Mai multe detalii găsiți evident pe super-blog.eu.

Vă puteți înscrie de pe 1 până pe 31 martie, în funcție de probele la care vreți să participați. Pe lângă premiile la categoriile sponsorilor, puteți câștiga premiul de 500 de euro, iar primii 50 de clasați vor primi premii în produse, servicii sau vouchere în valoare de peste 15.000 lei. Prima probă a început deja și e sponsorizată de Farmec. Iată cerințele. Așa vor proceda și ceilalți sponsori.

Baftă. 🙂