Ca să nu rămână doar draft-uri (II)

Pentru cine a pierdut episodul I, pe scurt: am o grămadă de titluri notate de o multă vreme în admin pe care nu le-am mai tratat pe larg pe partea vizbila a blogului, așa că le rezolv pe toate în compilații, în mai multe posturi.

1.    Mândră că sunt româncă – părere cerută de Maryella cu mult timp în urmă

Singurul link pe care l-am găsit la ea e acesta. Inițial a avut alt blog, care nu mai e online (sper să nu încurc blogurile :D) Na, nu mai detaliez, că am făcut-o aici.

2.    Leapșa despre pantofi – primită de la Oana în 2010, pe 20 octombrie

Ar fi trebuit să vă arăt o poză cu pantofii mei, da’ nu se poate. Că e dezastru în dulapul lor, cutii peste cutii, pantofii de vară sunt ascunși bine, deci nu. Poate altă dată.

3.    Cea mai frumoasă zi – idee pescuită de la Sophy pe 24 ianuarie 2011

Frumos spune Sophy la ea pe blog, cred că de-asta am vrut și eu să dezvolt subiectul la momentul respectiv. Acum… nu cred ca pot alege o singură zi din viața mea și să spun despre ea că-i cea mai frumoasă. Sunt multe zile de fericire, zile în care am simțit momentele alea efemere și pe care mi le aduc cu drag aminte. Chiar și ieri a fost o zi de fericire pentru ca am primit două vești. Deși sunt legate de partea financiară, nu mă bucur pentru că aș fi vreo materialistă, ci pentru că deja visez la tot ce vor vedea ochii mei și pe unde se vor plimba picioarele mele datorită banilor. Pe de altă parte, aș putea să mă leg de participanții de la concursurile de talente (cum ar fi Românii au talent, X Factor sau Vocea României), când spun că cea mai fericită zi din viața lor îi aia în care au câștigat preselecția. Doamne… îmi vine să-i bat.

4.    Despre cămășile de noapte

Ei, da, pe asta o păstrez și-o dezvolt.

5.    Femeile și pupăturile ca formă de salut – de la Lilișor citire

Când Lili scria despre asta, dacă m-aș fi pus imediat să scriu și eu, aș fi avut ce. Acuma, pot rezuma toată perorația la o singură frază: îmi place forma asta de salut și sunt adepta ei. Nu mă deranjează să mă pup cu fetele când mă întâlnesc și nici cu băietii pe care nu i-am văzut de-o căruță de vreme.

6.    De ce  viața mea e bestială? – de la Ovi și Todo

Postul există și e acolo în draft-uri. Nu cred că îi voi da libertatea de a fi văzut și de alți. E un post scris la câteva luni după moartea tatălui meu când mă chinuiam să găsesc lucrurile pozitive din viața mea. L-am scris chinuită și traumatizată și nici n-am vrut să-l deschid. Nu-l șterg, dar nici nu-l public. Și nici nu reiau subiectul.

7.    Examenele vieții – idee preluată de la Măli, pe 2 iunie 2011

Unde voiam să vă spun despre examenele de admitere în fiecare ciclu școlar. Păstrez ideea, au fost ceva examene.

8.    Nu, merci – idee găsită pe blogul lui Miscellaneous

Pe care o păstrez și pe ea. 😛 Chiar mă gândeam zilele trecute la cât de multe dintre articolele mele încep cu „NU”. Chiar nu știu de ce îndrăgesc atât cuvântul ăsta… O să aberez un pic despre Nu-urile din viața mea.

9.    3 filme în care mi-ar fi plăcut să joc – leapșă de la Adina tocmai din iunie 2011

Tema grea fu și atunci, temă grea e și acuma. Încă mă gândesc dacă să răspund provocării sau nu. Nu de alta, da-mi ia ceva timp să mă gândesc în brațele cui aș fi vrut să fiu.

10.    Un link către leapșa asta pe care am uitat să-l șterg.

Episodul III – după ce scriu despre ce-am promis aici că scriu.