Cele mai repin-uite poze (I)

Cu Pinterest-ul am o relație intermitentă. Când mă apucă holbatul la poze, apăi pierd ore în șir căutând, repin-uind mai departe, împărtășind cu lumea descoperirile. Apoi urmează o perioadă în care nici nu deschid Pinterestul. Acuma sunt într-o astfel de perioadă, da’ am scris postul ăsta pentru că mă miră numărul de persoane care dau mai departe o poză postată de mine acum ceva vreme. Ca și când cineva abia acuma o descoperă și dă șfară-n țară. Am avut surprize de-astea cu câteva dintre pozele pe care le-am repin-uit și eu la rândul meu. Să vi le arăt și vouă. Apropos, “a repin-ui” e același lucru cu a da share pe Facebook sau “re-twitt” pe Twitter.
519 repin-uri. Am râs când am găsit-o, au râs și alții când au văzut-o. Se pare că 519 oameni înțeleg ce zice câinele ăsta. Eu cu siguranță înțele. Și totuși mă amuză.

135 de repin-uri. Ok, nu pentru că e o poză interesantă, ci pentru ce poate citi sub ea. Adică un sfat de dezghețare a geamurilor. Dacă pulverizăm pe ele o soluție făcută din 2/3 oțet și 1/3 apă, problemă se rezolvă cât ai zice „dezgheț”.

130 de repin-uri. Ce zice Johnny despre fiica sa. Super dulce.

105 repin-uri. Motive pentru care plâng femeile. De pe graphjam


78 de repin-uri. 10 Citate de-ale lui Johnny.  Pe lângă că e sexy, mai e și înțelept.

67 de repin-uri. Un colț de bucătărie. De luat micul dejun, cică. Drăgălaș, dar am văzut altele și mai faine. Nu înțeleg de ce tocmai ăsta beneficiază de atâta atenție. N-am sursă.


64 repin-uri. :)) din nou, nu pentru imagine, ci pentru link. Adică 75 de idei de folosire a bicarbonatului. Sub poză scrie că pentru a curăța toaleta și pentru a îndepărta mirosulul se adaugă o cană de bicarbonat, se lasă o oră, după care se trage apa. Și gata, totul e curat și nemirositor.


52 de repin-uri. Visul oricărei femei, așa-i? 🙂 Sursa


46 de repin-uri. Adorabil, nu? Mi-ar plăcea așa o cameră. Iar pentru o adolescentă cred că e super potrivită. Sursa

44 de repin-uri. Mai e nevoie de cuvinte? Colțisorul ăsta, că nu i-aș spune baș cameră, arată minunat. Nici nu tre’ să fii copil ca să îți dorești să ai așa un loc de dormit. 😛 Mi-ar plăcea să amenajez așa un spațiu pentru copiii mei, dacă aș avea doi. De aici

Partea a II-a și a III-a joile ce urmează.

 

7 Comments

 • Iuliana

  Eu am descoperit Pinterest-ul abia acum vreo saptamana. Nu prea pricep ce si cum cu pin-ul si re-pin-ul, dar timpul parca zboara cand intru acolo si nu-i a buna. Chiar n-aveam nevoie de o dependenta in plus.

 • vienela

  De la tine m-am molipsit si eu cu acest microb. In fiecare duminica dimineata petrec cateva ore uitandu-ma la poze, salvand ceea ce imi place sau imi da impresia ca mi-ar putea fi de folos. Uneori mai scap caii si in cursul saptamanii, mai ales daca prind loc la calculator seara, cand sunt prea obosita pentru a face altceva.
  Camera aia imensa, plina de lucrusoare… Offf… Ce sa fac pentru a deveni proprietar acolo? :))

 • cotos

  Eu nu pot sa ma lipesc de pinterest..Nu stiu de ce, dar nu ma prinde vizualizarea pozelor. Am fost in multe locuri, dar mereu am facut putine poze. 😛

 • Aliceee Traveler

  Eu nu il folosesc pentru blog/promovare chestii de gen (apropo, ajuta??) dar imi place sa pierd timpul uneori privind poze! Unele (mai ales cele de home design sunt superbeee)!
  Imi plac si cele 2 propuse de tine

  • Tomata

   nici eu nu-l folosesc pentru blog. adica n-am un blog de nisa sa-l pot promova acolo.
   eu mi-am facut cont pentru chestii de home decor si DIY, dar am extins aria de interese si la haine sau gatit.

 • Ana Q.

  Pe mine u prea m-aprins pinterestul. Am cont acolo, am peste 200 de followers (i dont follow anyone) dar nu m-a prins pe cat ma asteptam anul trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge