Cele mai repin-uite poze (I)

Cu Pinterest-ul am o relație intermitentă. Când mă apucă holbatul la poze, apăi pierd ore în șir căutând, repin-uind mai departe, împărtășind cu lumea descoperirile. Apoi urmează o perioadă în care nici nu deschid Pinterestul. Acuma sunt într-o astfel de perioadă, da’ am scris postul ăsta pentru că mă miră numărul de persoane care dau mai departe o poză postată de mine acum ceva vreme. Ca și când cineva abia acuma o descoperă și dă șfară-n țară. Am avut surprize de-astea cu câteva dintre pozele pe care le-am repin-uit și eu la rândul meu. Să vi le arăt și vouă. Apropos, “a repin-ui” e același lucru cu a da share pe Facebook sau “re-twitt” pe Twitter.
519 repin-uri. Am râs când am găsit-o, au râs și alții când au văzut-o. Se pare că 519 oameni înțeleg ce zice câinele ăsta. Eu cu siguranță înțele. Și totuși mă amuză.

135 de repin-uri. Ok, nu pentru că e o poză interesantă, ci pentru ce poate citi sub ea. Adică un sfat de dezghețare a geamurilor. Dacă pulverizăm pe ele o soluție făcută din 2/3 oțet și 1/3 apă, problemă se rezolvă cât ai zice „dezgheț”.

130 de repin-uri. Ce zice Johnny despre fiica sa. Super dulce.

105 repin-uri. Motive pentru care plâng femeile. De pe graphjam


78 de repin-uri. 10 Citate de-ale lui Johnny.  Pe lângă că e sexy, mai e și înțelept.

67 de repin-uri. Un colț de bucătărie. De luat micul dejun, cică. Drăgălaș, dar am văzut altele și mai faine. Nu înțeleg de ce tocmai ăsta beneficiază de atâta atenție. N-am sursă.


64 repin-uri. :)) din nou, nu pentru imagine, ci pentru link. Adică 75 de idei de folosire a bicarbonatului. Sub poză scrie că pentru a curăța toaleta și pentru a îndepărta mirosulul se adaugă o cană de bicarbonat, se lasă o oră, după care se trage apa. Și gata, totul e curat și nemirositor.


52 de repin-uri. Visul oricărei femei, așa-i? 🙂 Sursa


46 de repin-uri. Adorabil, nu? Mi-ar plăcea așa o cameră. Iar pentru o adolescentă cred că e super potrivită. Sursa

44 de repin-uri. Mai e nevoie de cuvinte? Colțisorul ăsta, că nu i-aș spune baș cameră, arată minunat. Nici nu tre’ să fii copil ca să îți dorești să ai așa un loc de dormit. 😛 Mi-ar plăcea să amenajez așa un spațiu pentru copiii mei, dacă aș avea doi. De aici

Partea a II-a și a III-a joile ce urmează.