Primul Sărut a durat 30 de minute

Nu o oră cum credeam eu inițial și cum am și anunțat. Nici n-am apucat bine să mă dezmeticesc că s-a și încheiat.

Dar stați că n-am început cum trebuie. 🙂

Vă spuneam aseară că timp de 4 zile (mai aveți timp azi, mâine și poimâine), Grolsch ne provoacă să devenim spectatorii  unor piese de teatru jucate în autobuz. Am vrut să încerc experiența, așa că aseară, după ce mi-am lăsat mașina la mecanic, m-am suit în 40 și am coborât fix în stația unde era parcat Autobuzul Grolsch. Ăsta:


Pe scările Stării Civile așteptau cuminți Nebu și Ioana Blaj. M-am bucurat s-o revăd pe Nebu și s-o cunosc pe Ioana, care-i foarte simpatică și prietenoasă. Încet, încet s-a strâns  și ceata de bloggeri (Richie, Anca, Oana, Ily și un pic mai încolo am văzut-o și pe Izabela, iar Deme a venit la a doua piesă), parcă am fi fost la un blogmeet. 😛

La ora 20 am fost invitați să ne urcăm în autobuz și să ne ocupăm locurile rezervate dinainte (de aici). Cum a pornit, piesa a și început. Ioana Blaj și Conrad Mericoffer au jucat în Primul Sărut, o piesă de 30 de minute, care, cum ziceam mai sus, s-a terminat înainte să mă dezmeticesc eu. Ce m-a șocat a fost a doua replică a Ioanei: „Sugi p*la”. Oooook. 😀 Mi-am ridicat privirea din telefon – mă chinuiam să uploadez o poză pe facebook – și-am fost atentă. Nu pot să vă povestesc despre ce a fost vorba în cele 30 de minute, dar vă spun că s-a dansat, s-a râs, s-a cântat rock, dar mai ales s-a sărutat.

Rămân la ideea ca o piesă de teatru nu se povestește, ci se vede și se simte. Mergeți și urmăriți măcar una din piesele astea. E altceva și nici nu durează mult.

Cum ziceam, mai aveți timp 3 zile, aici aveți programul și modalitatea de rezervare.

Si pentru posteritate:

22 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge