Teatru în autobuz la Timișoara

Ieri, în timp ce mergeam la lucru, am auzit la radio, în mașină, o reclamă care mi-a atras atenția când am auzit „teatru în autobuz” și „Timișoara” în aceeași propoziție. Dup-aia am auzit și „7 iulie” așa că n-am mai ascultat. Pentru că în 7 iulie io’s pe drum către minunata Lefkada. Poate, cu puțin noroc îs și ajunsă acolo pe la ora la care se desfășoară piesele. Rău am făcut pentru că informația a ajuns la mine trunchiată.

Dacă nu ați auzit reclama la radio, dacă n-ați citit încă pe bloguri sau pe alte site-uri, poate am onoarea să fiu eu cea care vă dă această veste: teatrul mobil oprește în stația Timișoara. Sigur ați mai auzit de piese de teatru jucate în locuri neconvenționale. Eu am mai fost la o singură piesă jucată într-un astfel de loc, într-o cafenea. Dar nu m-aș fi gândit niciodată că teatrul poate ajunge în autobuz.Da, exact așa cum citiți. Timp de 4 zile, între 5 și 8 iulie, adică de azi și până duminică, Grolsch ne oferă ocazia de a fi călători și spectatori în același timp.

4 actori (Ioana Blaj, Paul Ipate – cuplul din reclama Vodafone – Conrad Mericoffer și Radu Iacoban) interpretează 6 piese: Primul Sărut, Prima CeartăJocuri pe Calculator, Red, Maturizări Forțate și Marele Jaf. Fiecare piesă durează o oră.

Dacă vreți să vă numărați printre norocoșii privitori, intrați aici și vă faceți rezervare. Ca la Cinema City.

Din păcate, eu mă voi bucura doar de un spectacol, Primul Sărut (despre care veți citi mâine), presată fiind de pregătirile pe care trebuie să le fac pentru plecarea în concediu. Îmi pare tare rău că aș fi vrut să văd măcar și Prima Ceartă. Dar, asta e… nu le pot avea pe toate. Eu nu le pot avea, că voi, dacă vă rezervați din timp, le puteți avea. Vedea. 🙂

Să nu ziceți că nu v-am spus. Spor la vizionat!