7 Motive să mergi la UNTOLD Festival

Până să vă povestesc despre concertul lui Garou, singurul la care mi-a permis Ada să merg anul ăsta, vă povestesc despre altă serie de concerte, care poate vă interesează mai mult decât cel la care am fost eu. Nu de alta, dar despre ATB, David Guetta, Avicii și Armin van Buuren ați auzit mai mulți decât de Garou.

Mai mult de atât, poate vreți chiar și să mergeți vara asta la Cluj, la sfarșitul lui iulie, pentru câteva zile de muzică live adevărată, la UNTOLD Festival.

N-am nimic împotriva Bucureștiului, dar mă bucur poate mai mult decât ar fi indicat când văd că se întâmplă lucruri frumoase și în altă parte decât în capitală. Nu-i primul festival de muzică în afara ei, dar cred că e cel mai mare din România. Dacă mă înșel, contraziceți-mă, că n-am fost la niciunul până acum.

Din trailerul festivalului, mi-am dat seama că de fapt sunt mai mulți artiști pe care i-am ascultat și cărora nu le știam numele, deci și mai multe motive în plus să-mi fie puțin ciudă că n-o să ajung la Cluj la sfârșitul lui iulie.

Însă voi puteți ajunge să-i vedeți live pe aceeași scenă pe Armin van Buuren (chiar pe tren îmi spunea colega mea cu care am fost la București că ar vrea să-l vadă), David Guetta, ATB, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson și ANDYC printre cei peste 30 de artiști confirmați pentru festival. E suficient să alegeți un singur nume pe care vreți să-l vedeți evoluând live și cred că nu veți sta doar o seară din cele 4 cât dureaza UNTOLD Festival.

Pe lângă numele astea sonore, ar trebui să mai știți că:
–    Organizatorii promit 80 de ore (!!!) de party neobosit
–    Petreceri retro cu Boney M, Culture Beat și Mr. President
–    Clujul va fi împânzit de personaje legendare din folclorul românesc – Balaurul cu Trei Capete, Dracula, Greuceanu, Ileana Cosânzeana, Împăratul Roșu, Prâslea cel Voinic, Muma Pădurii – deci distracția nu se învârte doar în jurul scenelor, ci prin tot orașul.
–    Concertele se vor desfășura prin tot Clujul, nu într-un singur loc. Cele 10 scene vor fi răspândite în Zona River (Malul Someșului), Zona The Forrest (Parcul Central), Zona The Citadel (Piața Unirii), Zona The Pool (unde se vor organiza pool parties), Zona The Mountain (zona de camping + parcare).

Recapitulăm cele x motive să mergi la UNTOLD Festival:

4 zile de concerte live.
150 de artiști internaționali.
10 scene de concerte.
Greuceanu prinde viață,
Clujul se transformă.
5000 de abonamente pre-sale costă doar 259 de lei (plus taxe) în rețeaua Eventim, până după Paști. (un abonament e valabil pentru toate cele 4 zile)
Dacă vă interesează un abonament VIP, tot în perioada asta îl găsiți pe Eventim la 449 de lei.
(stați pe-aproape că urmează un concurs pe blog) la care puteți câștiga doua invitații duble la UNTOLD Festival).

Mie mi-ar fi ajuns un singur motiv: ATB, că pe Patrice l-am văzut la PLAI. Deci? Cine merge? Ce vă face cu ochiul?