Konsuela e gata de drum

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu și nu știu cine e Konsuela, să v-o prezint:

Bicicleta mea a fost șchioapă mai bine de un an de zile, motiv pentru care eu m-am deplasat numai cu mașina, deci mișcare zero. Aș îndrăzni chiar să spun că orele de kick boxing și zumba n-au avut prea mare efect, având în vedere că m-am oprit după câteva ore. Însă de duminică, bicicleta mea e sănătoasă din nou, are cauciuri și camere noi, așa că de săptămâna viitoare, ghici cu ce mă voi duce la lucru și oriunde va mai trebui să mă deplasez prin oraș? Nu mă duc cu ea mai repede pentru că nu am încă unde să o pun și la noi se fură bicicletele într-o veselie, deci nu mă risc.

Ce vreau să subliniez, însă, e faptul că voi face mișcare. Mai des, mai mult, mai susținut. Odată începute obiceiurile sănătoase, nu mai e cale de întoarcere.

Și pentru că pedalatul ăsta are și scopul de a-mi modela trupul, nu doar de a-mi flutura pletele în vânt, mă gândeam să vă reamintesc că o cremă anticelulitică merge mână în mână cu mișcarea pentru atingerea acestui scop. O cremă anticelulitică cum ar fi Nivea Q10 Cellulite, de exemplu. Am mai vorbit noi despre cum o cremă anticelulitică nu prea dă rezultate dacă nu e însoțită de exercițiu fizic susținut și de o dietă echilibrată, nu? Gând la gând cu bucurie, Nivea a lansat o aplicație pe Facebook care are la baza conceptul 3M: mișcare – mese echilibrate – masaj cu cremă.

Eu m-am jucat aseară cu ea și tare mi-a plăcut să trimit prietenelor mele de pe Facebook mesaje de încurajare. De exemplu, Denisei i-am trimis mesajul:

Mirunei, i-am transmis asta:

Cristinei, care tocmai scrisese că ar vrea livrari la domiciliu de la KFC, i-am spus că ar merita un superlike dacă ar duce o viață mai sănătoasă cu totul.

Iar Oanei i-am spus cum mișcarea, dieta și masajul cu cremă anticelulitică pot deveni un obicei.

Mi-a plăcut tare mult să le umplu wall-urile cu mesaje de-astea pozitive și cu încurajări. ;)) Pe lângă aceste mesaje, aplicația mai are o secțiune care vă poate aduce premii. 550 de premii instant și 10 biciclete. Absolut adorabile. De-aș avea eu norocul să câștig una. ;)) Pentru a putea câștiga unul dintre aceste premii, trebuie să accesați una dintre cele 3 secțiuni (faceți mișcare, dar nu mâncați echilibrat; mâncați echilibrat, dar nu faceți mișcare; folosiți produse anticelulitice, da’ nici nu mâncați cum trebuie, nici nu vă mișcați) și să dați un sfat. Dacă va masați cu cremă, spuneți-le și celorlalte fete cum, dacă mâncați sănătos, spuneți-le ce și cum, dacă faceți mișcare, dați exemple. Eu am scris că nu suport aerobicul, iar fitness-ul mă plictisește. Singura mișcare de care nu m-am plictisit de când eram mică e mersul cu bicicleta. Poate mai sunt și altele ca mine, așa că am împărtășit plăcerea mea cu ele. Mesajele pot fi votate, iar cele care care au cele mai multe voturi, mai exact, primele zece, câștigă bicicletele. Celelalte premii sunt mingi de fitness, farfurii de dietă și seturi de produse Nivea Body Q10. Dacă vi se pare că n-am fost clară în exprimare, aveți aici linkul către regulament.

Până pe 25 mai, vă puteți distra cu aplicația, puteți trimite mesaje de încurajare prietenelor, puteți da sfaturi sau puteți urma sfatul zilei de la Nivea.

Baftă și spor la scăpat de celulită.