De 5 ani deja

Ziua blogului a fost în weekend. Pe 5 mai. Da’ cum e un eveniment prea important pentru a-l sărbători în weekend, când nimeni nu mai stă pe net, acum că a năvălit și căldura peste noi, l-am păstrat pentru ziua de luni. Să mă bucur de cei 5 ani împliniți pe tomatacuscufita.com alături de voi.

Ca și în ultimii 3 ani, aș putea enumera toate chestiile faine care mi s-au întâmplat de când scriu aproape zilnic pe blogul ăsta. Dar n-o s-o fac pentru că ori o să uit ceva, ori o să mă întind prea mult (și la ora la care scriu articolul ăsta sunt super obosită – deh, a fost un weekend cu multă activitate) și n-aș vrea să mă repet. În continuare, cel mai mare câștig adus de blog sunt oamenii pe care îi cunosc la fiecare eveniment sau întâlnire la care particip, oamenii care mi-au devenit deja prieteni și oamenii pe care nu-i cunosc, dar care îmi trimit niște mailuri și niste mesaje de mă fac să plâng, atât de mult mă înduioșează și-mi ajung la suflet. Aș vrea să știu cum să vă mulțumesc că sunteți atât de buni cu mine, că știți mereu ce să-mi spuneți și cum să mă încurajați. Îmi dați o putere nebănuită și aștept cu nerăbdare orice feedback de la voi.

Tot ce pot să vă promit e că voi fi mereu la fel de sinceră și la fel de deschisă ca și până acuma, că veți găsi în rândurile scrise aici bucăți din sufletul meu, bucurii și tristeți și o grămadă de alte chestii pe care nu le pot prevedea acum, însă nu-mi mai fac probleme că n-o să am despre ce scrie. Asta era una dintre temerile mele prin al doilea an de blogging. Că voi rămâne fără subiecte. ;))

Ca să respect totuși o parte din tradiție și să am o referință la’ anu’, să vedem niște statistici:

1,373 posturi
25,077 comentarii
29 de categorii
8 pagini
Locul 23 în zelist – dar asta parcă nu mai contează cum conta altădată
1,688 de fani pe pagina blogului
3,365 de followeri pe twițer

Pe 5 mai, blogul meu a împlinit 5 ani și eu sunt extrem de mândră de el. 🙂