Desene pe pereți

Acum că v-ați întors de prin mini vacanțele de 1 mai și pierdeți vremea pe bloguri, să vă povestesc despre ceva mișto de tot. 🙂 Știți că acum ceva timp eram în febra renovărilor și a modificărilor prin casa, nu? Am cam terminat, da’ totuși nu e gata și până nu arată totul așa cum vreau eu, nu vă arat nimic. Na, și în perioada aia am primit un mail de la o fată care îmi propunea să-mi picteze pereții, că Oana i-a spus că-i momentul potrivit. Se oferea să-mi facă un desen gratis pentru că avea nevoie de cât mai multe lucrări în portofoliu.

Văzusem o grămadă de poze pe Pinterest, și nu numai, cu pereți desenați, Cristina scrisese despre stickerele decorative, deci nu eram pe dinafara subiectului. Problema era că terminasem cu vopsitul pereților și de altă cameră nu mai aveam resurse financiare să mă apuc. Așa că am refuzat-o politicos și i-am spus că dacă oferta mai e valabilă și când renovez sufrageria, m-aș bucura să am un desen pe unul din pereții ei. Fata a zis ok, „dar dacă totuși ai un perete care ar putea fi desenat, m-aș bucura să ți-l fac”. Hm… am stat eu și m-am gândit oleacă și i-am răspuns că am 2 pereți în dormitor și i-i pun la dispoziție. 🙂 Pereții nu sunt zugraviți de vreo 10 ani, dacă nu de mai mult timp, dar dacă fetei îi trebuie o lucrare în plus, de ce să n-o ajut?

Am stabilit o zi în care să vină, a venit, am ales modelul și Delia s-a apucat de treabă. Metoda ei e foarte ingenioasă și dacă aș fi cât de cât sigură pe mâinile mele, poate m-aș băga și eu la un desen. Sau mai bine o las pe ea. 🙂 Pe peretele din dormitor mi-a făcut un desen vegetal, că animale sau alte chestii nu am prea îndraznit să cer. Deși modelele erau destul de frumoase. Desenul pe care mi l-a făcut mie costă undeva la 130 de lei. Cam cât un sticker de perete, dar are avantajul că nu se dezlipește.

 

Și pentru că mi-a plăcut atât de mult, acum în mai, când se întoarce de la Viena, unde e studentă, mai vine să-mi facă un pomișor pe un perete din hol. Abia aștept. 🙂

Dacă vă place ce face – visul oricărui copil mic: să picteze pereții ;)) – dați like paginii ei și, eventual, chemați-o să vă facă și vouă un desen.