Concurs Național de Discursuri marca Toastmasters

Ca de obicei, ma trezesc tarziu.
Desi Raluca mi-a scris de ceva vreme, noroc ca am frunzarit mailul si am dat de rugamintea ei, ca altfel trecea termenul si eu iarasi trimiteam mailuri de cerut scuze. Raluca m-a rugat sa va anunt asta:

Clubul Timişoara Toastmasters organizează în perioada 4-6 mai 2012, la Hotel Timișoara, a doua ediție a Concursului Naţional de Discursuri, cea mai importantă întâlnire anuală a celor 10 cluburi Toastmasters din cuprinsul întregii țări.

Concursul Național de Discursuri își propune să promoveze importanța dezvoltării abilităților de comunicare eficientă și în mod corect, în fața unei audiențe, prin susținerea de workshop-uri și traininguri specializate în cadrul evenimentului. Totodată, acest eveniment vizează susținerea tinerilor în demersul dezvoltării personale cu privire la abilitățile de comunicare și a celor de conducere, pentru succesul, atât pe planul dezvoltării personale, cât și profesionale. Evenimentul se adresează membrilor Toastmasters din țară, dar și nonmembrilor, practic, accesul fiind permis oricui.
Amploarea evenimentului va fi dată de cele 3 concursuri și 5 traininguri ce vor acoperi programa celor 3 zile de eveniment. Trebuie menționat că traingurilor vor fi susținute de specialiști în domeniu, dintre care menționăm: Paul Brad, Roland Borsi, Zoia Zărnescu și Răzvan Ogîrcin.

Discursul de deschidere al evenimentului va fi sustinut de Olivia Scofield – European Champion of Public Speaking, Finalist World Championship of Public Speaking 2011.

Daca eu scriam asta inainte de 1 mai, va puteai inscrie si plati doar 100 de ron, dar cum am depasit aceasta data, taxa de participare e de 130 de ron. Va rog sa ma scuzati.

Daca mergeti, sa-mi povestiti si mie cum a fost. 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge