De Paște m-am jucat pe Wii

Hristos a înviat!

Că nu-s prea mare fană a sărbătorii pascale se poate să știți deja, am mai spus-o de câteva ori pe aici pe blog, deci nu-i o noutate. Nu mă leagă de ea amintiri prea plăcute, exceptându-le pe cele de la sat.

Anul ăsta Paștele a fost un pic mai diferit de tot ce-am făcut până acuma și pot spune că m-am distrat și m-am simțit bine.

În primul rând am fost gazdă. 😀 Duminică am avut invitați, așa că am gătit. Nu miel, nu ied, ci o supă de pui (care mi-a ieșit prea dulce de la toți morcovii puși în ea), salată de boeuf, cartofi cu busuioc la cuptor și copănele de pui cu tarhon, tot la cuptor. Nu mă întrebați dacă știu cum se combină condimentele că nu știu. Pur și simplu mi s-a părut mie că ar merge și am făcut cum mi-a șoptit instinctul. Mesenii mei au dat din cap aprobator și n-au mai rămas decât 2 copănele din 8 și asta pentru că la masă aveam o vegetariană. Am mai avut salată verde, cozonac cu nucă din Moldova, căpșuni, covrigi, cornulețe și limbi de pisică. Evident și ouă roșii (mov, galbene și verzi).

După masă, am făcut ce scrie în titlu: ne-am jucat pe Wii. Pentru mine a fost prima oară, dar mi-a plăcut la nebunie. De a 5 dup-amiaza și până seara la 12 am jucat golf, frisbee golf, am tras cu arcul, am doborât popice si am făcut canotaj. Am râs, ne-am bucurat, ne-am enervat și ne-am eliberat de orice tensiune și stres. Mi-a plăcut. Mai vreau și cred că o să investim și noi în așa ceva, deși nu-s adepta jocurilor video. Numai că ieri m-am trezit cu o febră musculară de abia mai îmi mișcam brațul drept (de la frisbee golf). Hmmm… cum altă mișcare nu mă prea înghesui să fac în ultimul timp… aș zice că un Wii e o investiție bună.

Voi cum v-ați petrecut de Paște?