Ai un hobby? Nu vrei sa-i inveti si pe altii?

Să mai lăsam tristețea și frustrarea deoparte și să trecem la lucruri mai vesele un pic. Oricum am și vești bune pe care vi le voi da la momentul potrivit, nu renunț cu una cu două, mai ales că am un atu înfricoșător pentru comisia de la handicap, așa că privesc înainte cu încredere.

Anunțul pe care vreau să vi-l aduc în atenție azi îi vizează pe toți cei care au un hobby.
Nu știu dacă ați auzit de incubator107, da’ daca n-ați auzit, aflați acuma că e „locul în care oricine poate învăța pe oricine orice”. Adică dacă știi să coși, să tragi cu arcul, să dansezi samba, să faci ikebana, să jonglezi cu portocale, să faci fotografii extraordinare, să gătești, să repari biciclete, să faci yoga, să joci teatru, practic să faci orice, incubator107 îți dă ocazia să ții un atelier la care oamenii să se înscrie și să vină să învețe ceva.

Caravana incubator107 va fi în Timișoara în 21 și 22 aprilie, mai exact în Scârț și Cuib d’Arte, unde îi vor cunoaște pe cei care doresc să țină un astfel de atelier. Spicuiesc din mail, că n-are rost să reformulez eu: „cine are scânteia incubatoricească în suflet, își poate înscrie atelierul în concurs, până pe 20 mai, pe baza unui formular.” Pe 9-10 iunie, Caravana se va întoarce în Timișoara, pentru ca finaliștii să-și prezinte atelierele și să se desemneze câștigătorii.

Din păcate eu n-am nici un talent de-asta care ar putea fi tema unui atelier, n-aș ști ce să vă învăț, da’ mi-ar plăcea tare mult să fiu învățată de voi. Așa că, cine se simte stăpân pe-o activitate, nu stați deoparte, haideți pe 21 și 22 aprilie să îi cunoaștem pe cei de la incubator107.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul lor.

 

8 Comments

 • lala

  mie imi place foarte mult sa gatesc si sa inot dar nu stiu daca as putea sa-i invat pe altii 🙂
  in Cluj vine aceasta caravana?

 • Roxana

  Foarte interesanta ideea! Si eu stiu sa gatesc si sa modelez lut! 🙂
  Dar cred ca mi-ar placea sa invat si alte lucruri interesante! 🙂

 • bloodie

  Mă gândesc că e destul de dificil din punct de vedere financiar să organizezi un atelier. Spre exemplu, dacă aş organiza eu unul de beading, ar fi complicat să pun la dispoziţie uneltele necesare unui număr mai mare de participanţi.

 • Alexandra

  Îmi pare rău că nu sunt în Timișoara…poate se va organiza o caravană și în alte orașe…Mie mi-ar plăcea să fac cățărări, pe un panou inițial și apoi pe munte. Apreciez însă această inițiativă binevenita !

 • Batranelul

  Wow ce tare! Cate ateliere de teatru si improvizatie 8->… . Pacat ca nu se fac si in orase mai mici precum Botosani, pentru-ca ar fi prins foarte bine tinerilor de aici. Sunt foarte multi doritori de astfel de ateliere, numai ca nu exista nicio forma de organizare regionala, iar o astfel de caravana, ar prinde foarte bine! 🙂

 • Jocul orb - Olivia

  Hm, medicina, statistica, cercetare, psihologie medicala… toate chestiile astea sunt mai mult de studiat pe bancile unei facultati.

  Ar mai fi scrisul dar aici nu sunt convinsa ca stapanesc o categorie larga de tehnici narative… ci doar pe acelea pe care le utilizez eu…

  Mersul prin muzee, turismul, arta contemporana…

  Hm, de fapt stiu. Eu as face atelier de CURIOZITATE. Sa invat oamenii sa fie curiosi, sa isi deschida simturile si mintea la viata, sa nu lase ocazia sa treaca pe langa ei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge