Ce se mai întâmplă în offline, dar are legătura cu online-ul?

3 evenimente:

Școala de blog – a treia ediție începe pe 20 martie și ține până pe 29 martie. Dacă sunteți din Timișoara și vreți să învățati tot felul de lucruri despre blogging, înscrieți-vă aici. Din păcate e ultima zi, pentru că iarăși eu m-am trezit în al doișpelea ceas. Mai multe detalii aici și aici.

Bloggeri la schimb – un eveniment inedit între două comunități de bloggeri, cea din Cluj și cea din Timișoara, are loc pe 16 martie. Nebuloasa și TvDeCe și-au propus să demonstreze că bloggerii pot face și altceva decât să tasteze și i-au trimis în fabrica Siemens (pe cei din Cluj îi aduc la Timișoara, iar pe cei de-aici îi trimit acolo), unde vor lucra ca sculeri-matrițeri. Abia aștept să aflu impresiile.  Detalii aici și aici.

Let’s do it Romania – ediția 2012. Ziua de curățenie naționala e 12 mai. Dacă în ceilalți ani, nu m-am prea implicat, anul ăsta s-ar putea să mă dau peste cap să particip, mai ales pentru că una dintre acțiuni e foarte aproape de mine: curățarea Pădurii Verzi (asta dacă va fi aleasă în urma votului). Și pentru că mi-a atras atenția ceva foarte mișto din comunicatul de presă, împărtășesc cu voi, că poate ne întâlnim la curățenie:

România este cea mai mare ţară din comunitatea “Let’s Do It, World!” care a organizat o acțiune de curăţenie la nivel național. De asemenea, România este un model de succes pentru alte țări din proiect, mai multe inițiative locale fiind preluate și la nivel internațional: aplicațiile create de echipa de IT, unele dintre strategiile de project management, logistică sau comunicare sunt acum folosite și în alte țări „Let`s Do It!”

Mai multe detalii pe site, pe blog, pe facebook și pe twitter.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge