De ce ți-ai dori să-ți fiu cea mai bună prietenă?

Am spus în nenumărate rânduri că blogul ăsta mi-a adus o grămadă de prieteni, oameni pe care mă pot baza, oameni care mă sună sau îmi trimit mesaje pentru a mă încuraja când îmi operez câinele, care îmi trimit mailuri imposibil de descris de emoționante când trec plin clipe tragice, oameni care mă așteaptă în gară și care mă primesc în casele lor, oameni care mă recomandă și care garantează pentru mine. Sunt o privilegiată din punctul ăsta de vedere. Cu mine, online-ul a fost foarte darnic.

Însă nu știu cât de mult dau eu înapoi. Nu numai lor, ci oamenilor în general: celor care îmi citesc blogul, celor din viața mea, celor cu care mă întâlnesc zilnic. De multe ori mă simt eu cât sunt de insuportabilă și cât de mult greșesc cu persoane care nu-mi vor răul. Am o scuză și mă agăț de ea, nu atât în fața lor, cât mai mult pentru mine. Îmi tot spun că va trece perioada asta și că voi redeveni eu, cea veselă, cea îngăduitoare, cea mereu bine dispusă. Dacă horoscopul se ține de cuvânt, asta s-ar putea întâmpla prin octombrie. 😀

Întorcându-ne la titlu, am o curiozitate, mai ales pentru cei care nu mă cunosc personal: de ce credeți că aș merita să port titlul de cea mai bună prietenă a voastră? Ce mă face pe mine, așa cum mă cunoașteți de pe blog, să mă calific în postura asta? De ce v-ați dori să vă fiu cea mai bună prietenă?

Nu am scris articolul ăsta pentru că mi-au murit lăudătorii și caut să fiu adulată, ci pentru că Organique.ro premiază un răspuns cu o inimă… de săpun :). Dacă vă mai amintiți medalioanele cu jumătăți de inimioare pe care le purtam împreună cu cea mai bună prietenă, exact în același mod vom pecetlui prietenia noastră cu o inimioară de săpun.