Sa ascultam putina muzica. Cu cuvinte.

Acum că pericolul a trecut și-am mai experimentat o încercare „distractivă” care m-a împiedicat să mă alătur colegelor mele de campanie Activia și să ne întâlnim la un iaurt în București, hai să ne mai înveselim cu niște muzică nou descoperită.

De curând, șeful meu m-a introdus în tainele iTunes-ului și de atunci mă desfăt zilnic, chiar și-acasă cu un anumit radio descoperit printre alte sute de stații disponibile pe iTunes. Și cu ocazia asta am aflat și că nu-ți trebuie neapărat Mac sau alt gadget Apple ca să poți asculta muzică de la ei. 😀

Radioul cu pricina se numeste Air Pop Music și poate fi ascultat și online aici. Mie mi se potrivește foarte bine pentru că, pe lângă muzica pe care o ascult eu în general, am descoperit și multe alte trupe și mulți cântăreți care mi-au devenit preferați. Apropos, pe postul ăsta am auzit chiar și o melodie de-a lui Cătălin Josan (Walking on Fire), asta după ce n-am mai auzit nimic de el în țară. Am auzit-o și pe INNA și pe Alexandra Stan. Nu vi le dau exemplu pentru că îmi plac, ci pentru că mă bucur de fiecare dată când muzica românească e promovată prin alte țări, chiar dacă nu-i ea de cea mai înaltă calitate.

Vă las acum cu descoperirile mele și sper să vă placă. Dați click pe linkuri pentru clipurile de pe youtube.

Sara Bareilles – Gonna Get Over You – e cea mai mișto descoperire
Lana del Rey – Video Games
Olly Murs – Thinking of Me și Heart Skips a Beat
Colbie Caillat – Brighter than the Sun
James Morrison – I Won’t Let You Go
Sophie Elis Baxtor – If I Can’t Dance
Irma – Watching Crap on TV

Si o melodie în spaniolă – Sie7e – Tengo tu amor + Je Veux de la Zaz, care-i mai cunoscuta.
Toate-s vesele si ma dispun.
Sper să vă placă. 🙂