Concurs fulger – câștigă două bilete la concertul lui Robbie de vineri

UPDATE:  La ora 22:30 am închis comentariile și m-am pus pe investigat. Având experiența unor concursuri la care s-a spamat în draci, am procedat ca și până acum: am investigat și-am ajuns la o listă de 188 de comentatori din 195. Unii ați comentat de două ori – din păcate nu aveți șanse duble, alții n-ați respectat cerința, iar alții n-au vrut să participe pentru că n-ar fi ajuns la concert.

Și pentru că am citit numeroase versuri la fel, am fost curioasă care au fost cele mai citate melodii. Topul arată așa: Feel – 50 de mențiuni (foarte multe cu aceleasi versuri), Angels – 29 de mențiuni, She’s the One – 14 mențiuni, Love Supreme – 11 mențiuni și Come Undone – 10 Mențiuni. În mod ironic, melodia care i-a adus premiul câștigătorului nu-i niciuna dintre astea, ci Make Me Pure, melodie pe care eu n-o știu prea bine.

În urma tragerii la sorți, cele două bilete la concertul lui Robbie Williams de vineri, merg la:

Și dovada:

Felicitări, Daniel, aștept pe mail adresa fizică la care îți pot trimite biletele. Și un număr de telefon.

* * *

Când a început să se zvonească un potențial concert al lui Robbie la București, am fost destul de neîncrezătoare că chiar se va întâmpla asta și că toți erau mânați în luptă de wishful thinking. Cu atât mai mult cu cât pe site-ul oficial și pe pagina oficială de Facebook nu se anunțase nimic. Comentam pe la toți entuziasmații să-și țină caii în frâu că până nu-i pe site-ul lui nu-i oficial. Până când a fost. Moment în care crescuse și în mine dorința de a merge la concert, chiar și cu burta la gură. Numai că data de 17 iulie e… cum să vă spun eu… mult prea înaintată pentru mine ca să mă obosesc pe drum cu trenul, să mă bag într-o mulțime cum sunt cele de la concerte și să mai și rabd în căldură momentul mult așteptat. Mai am o lună până nasc și cu toată ciuda din univers, n-o să-l văd anul ăsta pe Robbie la București. Totuși mă consolez cu gândul că l-am văzut anul trecut la Budapesta, că altfel…

Cei de la Telekom, foarte drăguți, s-au gândit să-mi facă o surpriză și mi-au trimis două bilete la râvnitul concert. Fără să știe au răsucit proverbialul cuțit în toate rănile sufletului meu, dar asta e.

Și pentru că eu nu pot merge, evident că n-o să răpesc cuiva plăcerea de a-l vedea pe Robbie la București. Și credeți-mă, merită. Eu aș fi fost curioasă de concertul ăsta pentru că e diferit de ce am văzut eu la Budapesta, și-anume turneul Swings Both Ways. Nu disper, că mai vine el prin împrejurimi și acolo voi fi, din nou în Golden sau Diamond Circle.

Așadar, am două bilete de dat unui norocos sau norocoase. Ce trebuie sa faceți pentru asta? Să-mi spuneți care sunt două dintre versurile voastre preferate din toată discografia lui Robbie Williams. Versurile alea care v-au făcut să vă îndrăgostiți de muzica lui. Și pentru că timpul e scurt și eu trebuie să vă trimit biletele astfel încât să ajungă la voi până vineri și voi să ajungeți la București, dacă nu sunteți de acolo, concursul durează doar azi.

Baftă. Diseară anunț câștigătorii.