Doar dac-aș fi desperecheată…

Uf, grea misiune, grea de tot am primit.

N-am mai fost la o primă întâlnire fix de prin iunie-iulie 2006, vă închipuiți deci cât de învechită sunt în domeniul ăsta. Și, ce coincidență, chiar mă gândeam zilele astea (aterizând întâmplător asupra unei faze din Burlăcița) că după atâta timp, romantismul pentru mine nu seamănă cu nimic din ce vedem la televizor: cine romantince, plimbări pe malul mării, dragoste la lumina lumânărilor și alte asemenea clișee.  Câh… Doamne, cred că dacă aș fi desperecheată și vreun pretendent mi-ar pregăti așa ceva, probabil m-aș distra copios. Bine că nu mai are nimeni sarcina să mă dea pe spate, că aș fi tare greu de mulțumit.  

Ok, ok, recunosc că florile trimise de Iubi la birou, cu ocazia împlinirii celor 5 ani de relație mi-au pus un zâmbet tâmp pe față toată ziua. 😀 Deci poate nu-s chiar atât de împietrită.

DAAAR, nu despre Iubi e vorba în postul ăsta, ci despre alți băieți pe care eu, și voi, cititoarele mele, îi considerăm „dateable”.  Și nu orice fel de băieți, ci chiar cei cu care împarțim bucata asta de internet, adică bloggerii.  Înainte să vă spun pe care dintre ei îi consider eu cei mai „dateable”, să vă spun cum de-am ajuns să vă vorbesc despre ei.

Păi, câțiva dintre ei au ajuns în finala unui concurs numit Most Datable Bloggers organizat de Heineken și inspirat din faimoasa reclamă cu tipul ăla de face tot felul de chestii la o primă întâlnire. (Mi-a plăcut tare mult making-off-ul reclamei. Îl puteți vedea aici, dacă vreți).

În ordinea numerelor de pe tricou, acești bloggeri sunt: Andi Moisescu, Ionuț Bunescu, Adrian Monoranu, Tudor Popa, Toma Nicolau, Răzvan Dragoș, Bogdan Epure, Mircea Meșter, Bogdan Brilinski, Cristi Dorombach, Alex Negrea, Vlad Petreanu, Cristi China Birta, Adrian Ciubotaru, Ovi Sirb, Cosmin Tudoran, Andrei Roșca, Cristi Manafu.

Acuma, eu nu-i cunosc pe toți. Nici măcar de pe net. Cu unii mă conversez pe twitter, pe alții i-am cunoscut și live, dar alții îmi sunt total necunoscuți, de aceea n-aș prea putea să mă leg de alt factor decât de aspect.

Având în vedere că aplicația de pe Facebook, unde ne putem vota preferatul ne pune la dispoziție niște criterii după care să-i votăm, treaba ne-ar putea fi mult mai ușoară. Asta numai dacă îi și cunoaștem cât de cât. Putem nota cu steluțe carisma, inteligența, talentul profesional, aspectul, activismul social, sex-appeal-ul și cum credem noi că s-ar purta la o primă întâlnire.

Gata, gata, nu mă mai lungesc, vă spun pe cine am votat eu și de ce.

L-am votat pe Brylu pentru că mi-e simpatic foc. L-am cunoscut la Sibiu când eram în trecere cu fetele spre Sighișoara. Prietenos și-atunci, prietenos și pe net. Plus că din punct de vedere fizic… not bad, not bad at all. :”>

L-am votat pe Andrei Roșca pentru că după ce l-am cunoscut și personal, misterul care îl învăluia nu s-a risipit. Punctează la toate criteriile, ceea ce nu-i deloc de trecut cu vederea.

L-am votat pe Ionuț Bunescu, pe care nu-l cunosc personal, nici măcar nu ne-am conversat prea mult pe twitter sau facebook, da’ din câte am văzut eu în pagina de about și prin pozele la care am avut acces, mi s-a părut că-i dateable.

Eu ma opresc aici, că de mai zic, s-ar putea să fac pe cineva gelos. ;)) Dar acestea au fost alegerile mele și sper (sau nu) să nu vă influențez alegerile. Mai aveți timp de votat până mâine seară la ora 00, așa că răspândiți vestea și ajutați-l pe preferatul vostru să câștige. Aplicația vă stă la dispoziție.

Fie ca cel mai dateable să câștige. 🙂

PS. Vă rooooog, spuneți-mi și mie cu cine ați votat 😛

PPS. Intre noi fie vorba, i-am votat și pe Tudor și pe Toma, dar șșșșșșș. ;))