Telegrama de Crăciun sau cum am ajuns în studioul lui Timbaland

N-am mai primit o felicitare de Crăciun de nu știu când. De fapt, nici nu-mi aduc aminte când am primit ultima felicitare prin poștă. Anul trecut, însă, mi-am făcut puțin timp și le-am trimis unor bloggeri și prieteni dragi câte o felicitare de Crăciun, personalizată cu logo-ul blogului. Mi-a făcut o mare plăcere și abia așteptam reacțile lor. Unii m-au sunat, alții mi-au răspuns prin mail, alții pe meș, alții în comentarii pe blog. Mi-ar plăcea mult de tot ca acest obicei să devină unul constant și, înainte de sărbători să-mi golesc puțin programul pentru a mă ocupa cu asta. Dar nu întotdeauna e așa cum plănuiesc eu și timpul e zgarcit rău cu mine.

Dacă acum doi ani am trimis unui număr mare de oameni dragi câte un mail cu multe urări de mai bine și cu mult suflet pus în cuvinte, anul trecut o felicitare, anul ăsta va trebui să mă descurc altfel.

Și noroc că alții au avut grijă să vină cu o găselință cel puțin interesantă. Găselnița se numește Singing Telegram și e ceva preeeeetty awesome.

Să vă spun despre ce e vorba:
Anul ăsta, de Crăciun, vă puteți colinda prietenii și familia cu ajutorul lui… Timbaland sau Snoop Dogg. Îhî, cum ați auzit. Dacă intrați pe wu-singingtelegram.com, puteți alege unul dintre cei 4 artiști (Timbaland, Snoop Dogg, Sunidhi Chauhan și K’naan) cu care vreți să faceți un duet. Eu n-am auzit decât de Timbaland și Snoop Dogg, deci nu vă pot da prea multe detalii despre ceilalți doi.

Bun, după ce v-ați ales artistul, vă alegeți una dintre cele două melodii din dreptul fiecăruia (doar Timbaland are o colindă: Little Drummer Boy), apăsați pe GO și treceți la pasul 2: selectarea sexului și uploadarea unei poze cu chipul vostru. Doar e un duet, ați uitat, tre’ sa apără și fața voastră pe undeva. 🙂 Pasul 3 e mai cu schepsis. Dacă aveți microfon și talent muzical, puteți cânta împreună cu artistul vostru și astfel telegrama e personalizată complet.  Apăsați pe Activate your mic și apoi Record my telegram. Vă va apărea un text ca la karaoke și puteți începe să scoateți triluri sau rime. Când totul e la locul lui, veți putea vedea rezultatul muncii: clipul cu artistul și fața voastră cântând de mama focului. :)) Dacă nu vreți să cântați, nu-i bai, că nici eu n-am vrut. Se poate sări peste pasul ăsta și telegrama muzicala tot bine arată și sună.

Eu l-am ales pe Timbaland cu Little Drummer Boy și am făcut o grămadă de încercări, că ba nu-mi plăcea poza, ba mă împotmoleam pe ici pe colo, da’ rezultatul e destul de amuzant. Râdeți și voi accesând linkul ăsta.


Și dacă vă faceți și voi, rogu-vă dați-mi și mie linkul să văd și eu. 🙂

Această platformă online este oferită de Westen Union.