Talcioc Urban de Toamna – la Bucuresti

Una din regulile acestui blog e că nu scriu despre evenimente la care nu particip sau care nu se întâmplă în Timişoara. Însă pentru că nu pot să o refuz pe Bogdana şi pentru că ştiu cât se chinuie femeia asta pentru a ajuta un copil, fac o excepţie şi o fac cu drag.

Nu ştiu câţi ştiţi povestea lui Bibi, dar la cât s-a zbătut Bogdana să o facă publică şi să ne sensibilizeze, chiar m-aş  mira să nu ştiţi nimic despre el. Am mai scris şi eu despre cazul lui, acum fix 8 luni, pe 11 martie. Vă spuneam atunci aşa:

„Micutul acesta suferă de o boală despre care n-am auzit nici măcar în House sau în celelalte seriale cu doctori la care mă uit: Sindromul Backfan-Diamond. Un soi de anemie aplastică ce se traduce mai pe înţelesul tuturor prin incapacitatea maduvei osoase de a produce hemoglobina (adică celule roşii). Pentru a nu lungi povestea, pe care o puteţi citi în detaliu pe blogul special creat pentru boala lui, Bibi are nevoie de un transplant de maduva, o operatie şi periculoasă şi costisitoare. Parinţii lui ar avea nevoie de sprijin financiar pentru a-şi salva copilul şi la fel ca orice părinte, fac orice le stă în putinţă.”

Închipuiţi-vă că nici măcar acuma nu s-a strâns suma necesară pentru acest copil, deşi eforturi s-au făcut.

Unul dintre ele este Talciocul Urban de Toamnă, care va avea loc pe 12 noiembrie, la Casa Margarit. La Bogdana pe blog aflaţi care sunt câteva dintre lucrurile scoase la vânzare, însă nu sunt singurele. Toţi banii strânşi îi vor fi donaţi lui Bibi.

Aşadar, dragi cititoare bucureştence, poate faceţi o faptă bună şi vă şi alegeţi cu un obiect frumos. 🙂