Un parfum pentru pițipoanca familiei

Care nu sunt eu, în cazul în care mă bănuiați. Când vine vorba de cumpărături de orice fel, ghiciți cine cară pe cine prin magazine, printre rafturi? Sigur ați ghicit că-i vorba de Iubi. Dap, el e cel căruia îi place să stea minute în șir să se uite, să probeze, să încerce, să mai vadă și altceva.

Și când vine vorba de parfumuri, tot el are cele mai multe. Da’ pentru asta exista o explicație: creierul meu nu se înțelege prea bine cu mirosurile puternice. Așa că mă dau cu parfum destul de rar.  Am și eu câteva sticluțe de parfum, printre care și minunatul Tommy Girl, însă de multe ori trec săptămâni la rând și eu uit să sprițui un pic pe mine. Date fiind aceste condiții, mi-a fost foarte ușor să mă hotărăsc să aleg un parfum de pe aoro.ro pentru Iubi. Dacă inițial am vrut să refuz oferta de a scrie despre ei pentru că pur și simplu nu aveam nevoie de încă un parfum (da, da, știu, niciodată nu sunt destule), m-am gândit eu puțin și mi-am zis că aș putea să îi fac și eu o surpriză lui Iubi, dacă și el îmi tot face mie. E drept că lui nu i-au dat lacrimile, da’ mai am timp să lucrez la aspectul ăsta.

Așadar, m-am pus pe căutat și după ce am văzut că o sticluță cu Aqua di Gio de numai 30ml costa peste 139 de lei, mi-am zis că mai bine îi cumpăr un parfum care mi-a plăcut mie mai demult și n-am avut bani să i-l cumpăr: Python de la Trussardi. Acuma… Iubi nu-i tocmai înnebunit după șerpi, ba mai mult, nu se uita la filme dacă în trailere apare vreun sâsâitor, da’ mi-am pus speranțele în surpriza primirii cadoului. Evident, primul lucru remarcat a fost cutia, da’ n-a comentat prea mult, că nu prea înțelegea cu ce ocazie îi fac eu atenții de-astea. Concluzia e că i-a plăcut și surpriza și parfumul. 😀

Despre aoro.ro, numai de bine. Eu am avut un voucher și n-am plătit decât transportul. Pentru că transportul se face prin Cargus (by the way, baiatul care m-a sunat a fost foarte simpatic) și nu prin resurse proprii aoro.ro. Sistemul de comandare e foarte simplu și livrarea se face in cateva zile. Din câte am înțeles, prețurile sunt foarte mici în comparație cu prețurile parfumurilor din magazinele de specialitate. Nu știu care sunt ele pentru că nu cumpăr din motivele mai sus povestite și toate parfumurile mele sunt primite cu diverse ocazii. Explicația pentru prețurile mici e faptul că fiind un magazin online, aoro.ro nu plătește spații, curent, apă sau angajați, așa cum o face un magazin de specialitate. Prin urmare își permite să reducă prețurile.

Da’ acuma știu: când vreau să fac un cadou sau când prin nu știu ce minune mă apucă cheful de a-mi cumpăra un parfum, aoro.ro o să fie alegerea mea.