Sexul dinaintea erei noastre

Nu poți vorbi despre sex fără să vorbești despre poziții. Mă rog, sunt multe lucruri fără de care nu poți vorbi despre sex, însă azi vom cita din sfanta carte Kamasutra. Apropos, sunt tare curioasă dacă vreun cititor de-al blogului chiar a citit-o și dacă da… bine-ar prinde un paragraf care s-o rezume. Și prin citit nu mă refer la uitatul la poze 😛

Orice revista ai cumpăra, fie că e pentru ele, fie că e pentru ei, va scrie cel puțin o dată pe an, dacă nu mai des, despre tot felul de poziții prin care poți atinge Marele O, de mai multe ori Marele O, un mai lung Mare O și așa mai departe. Unele dintre ele sunt de-a dreptul amuzante, altele vin și cu câteva argumente care chiar te îndeamnă să le pui în aplicare. Din câte am auzit eu (că de citit n-am citit), Kamasutra a fost scrisă înaintea erei noastre și a fost, de fapt, un manual despre sex, cu indicații exacte și cu multe ilustrații. Carevasăzică, de când lumea și pământul, lumea era interesată de cum să facă să se simtă mai bine și cum să scoată maximum de plăcere din împreunare.

Pentru că aceasta este a doua săptămână a campaniei Durex LoveVille 2014, provocarea la care trebuie să răspundeți este Kamasutra – Încearcă mai multe poziții și câștigă!

O să fiu indiscretă și-o să vă cer din nou poze, linkuri, povești, melodii, ce-aveți la îndemână (în afară de filmele XXX) prin care să vorbiți puțin despre poziții. Despre cele pe care le-ați încercat sau despre cele pe care le-ați încerca.

Pentru inspirație:

Si nu uitati: Cum mă ajutați pe mine, implicit Timișoara? Cu Like și Share pe Facebook pentru acest articol, dar atenție: musai cu hashtagurile astea în coadă: #LoveVille2014, #Durex, #Prezervative, #celmaiiubaretoras. Cu cât mai multe comentarii cu idei, cu poze, linkuri etc cu atât mai bine.

Premiul e la fel ca săptămâna trecută: un pachet de 12 prezervative Durex + un lubrifiant, la care se adaugă un pachet din noua gamă Real Feel.

Câștigătoarea de săptămâna trecută e Teodora Mateoc și am ales să-i dau ei premiul în primul rând pentru că mi-a plăcut completarea comentariului cu linkul către Sex on Fire, dar și pentru că Teodora are doar 18 ani, prin urmare i-am premiat și responsabilitatea si libertatea de a-și trăi tinerețea.

Și înainte să închei, aruncați un ochi și peste gazeta LoveVille2014, ediția lunii iunie.

sursa imagine