Donează citind – Încă 100 de cărţi de la Editura ALL

Probabil aţi citit deja pe multe bloguri despre iniţiativa celor de la Editura ALL, o iniţiativă pe care o salut şi care mi-e foarte dragă. Cu atât mai mult cu cât am avut onoarea de a fi inclusă în ea. Campania Donează citind. Întră în clubul de ficţiune ALL a început săptămâna trecută. În doar 11 zile, cele 500 de cărţi care urmau să fie strânse prin postarea unor articole despre cărţile de pe Strada Ficţiunii şi prin comentariile la aceste articole s-au strâns mai repede decât au crezut organizatorii.

Editura ALL a suplimentat donaţile cu 100 de cărţi, care urmează să fie donate Asociaţiei Pavel. Să vă spun cum putem participa la strângerea celor 100 de cărţi.

Ştiindu-mă cititoare pasionată, organizatorii mi-au trimis două cărţi alese de pe site-ul lor pentru a le citi si mai apoi pentru a vă vorbi despre ele. Însa nu am apucat să le citesc într-un timp atât de scurt pentru că ştiţi deja că viaţa mea e învolburată rău. Cărţile sunt: Oraşe invizibile de Italo Calvino (care m-a cucerit cu Dacă într-o noapte de iarnă un călător) şi Cabalistul din Praga de Marek Halter despre care nu ştiu nimic. Pentru acest articol, editura va dona 5 cărţi Asociaţiei Pavel. Pentru fiecare comentariu ON TOPIC la acest post, adică prin contribuţia voastră, se va adăuga încă o carte la donaţie.

Aşadar, spuneţi-mi, vă rog, dacă aţi citit vreuna dintre aceste cărţi, la ce să mă aştept? V-au plăcut, nu v-au plăcut? Orice îmi puteţi spune despre ele, m-as bucura. Şi nu uitaţi, fiecare comentariu înseamnă o carte în plus. Haideţi să le adunăm.